Yükselen Koçlar

Kasım ayına 31 Ekim’de gerçekleşecek dolunay ile başlıyoruz. Parasal durumunuzla ilgili ani bir ödeme olabilir. Bu dolunayda kendinize kendi öz değerinizi hatırlatabilirsiniz.

Bu ay finansal durumunuzla ilgili yapılandırmaya gidebilirsiniz. Borçlar, krediler yada alacaklarla ilgili gündemler ana konunuz olabilir. Ödemelerinizle ilgili güzel gelişmeler de olabilir. Aynı zamanda terapi almak ve korkularınızda özgürleşmek travmalarınızı iyileştirmek için de güzel bir döneme işaret ediyor.

8 Kasım ve 15 Kasım arası ilişkilerle ilgili zorlu bir süreçten geçebilirsiniz. Eğer evli iseniz bu dönemde eşinizle olan gerilimli iletişime dikkat edin.

30 Kasım’da İkizler burcunda gerçekleşecek dolunay aynı zamanda Ay tutulması niteliğinde gerçekleşecek. Kardeşinizle ilgili bir gündem ile uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.

Uzun zamandır beklediğiniz kariyer ile ilgili gelişme bu ay netleşebilir.

 

Yükselen Boğalar

Kasım ayına 31 Ekim’de gerçekleşecek dolunay ile başlıyoruz. Sizin benlik alanınızda gerçekleşecek.  Ani kararlara, eylemlere gebe olan bu dolunay evlilik ve ilişkilerinizi de etkileyecek veya birdenbire çıkan sağlık problemleriyle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.

22 Kasım’a kadar Güneş ve Merkür’ün Akrep Burcu’nda ve evlilik alanınızda olması sebebiyle bu durum ilişkinizle ilgili güzel bir döneme vurgu yapıyor.

8 Kasım ile 15 Kasım arası Venüs ile Mars’ın arasındaki zor açı sizi sağlık alanında, iş çevrenizde etkileyebilir. Sakinliğinizi korumaya özen gösterin. Kontrol dışı alan olduğu için arkanızdan dönen dedikodular kulağınıza gelebilir ya da bir korkunuz tetiklenebilir. Psikolojik olarak zorlanabilirsiniz.

3o Kasım’da İkizler Burcu’nda gerçekleşecek dolunay aynı zamanda Ay tutulması niteliğinde, sizin de finansal alanınızda ve öz değer duygunuza vurgu yapacak.

Uzun zamandır yapmak istediğiniz araç değişikliği ya da ikamet değişikliği var ise bu ay bu kararınız gerçekleşirken kendinizi bulabilirsiniz.

 

Yükselen İkizler

Kasım ayına 31 Ekim’de gerçekleşecek dolunay ile başlıyoruz. Sizin kontrol dışı ve bilinçaltı alanınızda gerçekleşiyor. Sağlığınıza, psikolojine özen gösterin. Şifalanmak, var olan korkularınızdan ve travmalarınızdan özgürleşmek için güzel bir döneme işaret ediyor. İş alanınızla ilgili de ani gündemlere ve olaylara hazırlıklı olabilirsiniz.

22 Kasım’a kadar iş hayatınızla ilgili güzel gelişmeler ve çalışma ortamınızla ilgili iyileşmeler olabilir. Yeni kararlar size bildirilebilir.

8 Kasım ile 15 Kasım arası Venüs ile Mars’ın arasındaki zor açı çocuğunuzla ilgili ani gerilimlere vurgu yapabilir. Sakin kalmakta ve sağduyulu olmakta fayda var.

3o Kasım’da İkizler Burcu’nda gerçekleşecek dolunay aynı zamanda Ay tutulması niteliğinde, sizin “ben” dediğiniz alanda olacak. “Ben kimim? Hayatımda ne istiyorum?” sorularını kendinize sorarken aynı zamanda var olan ilişkinizi de sorgulayacaksınız.

Büyük buluşma: Satürn, Plüton, Jüpiter bu ay sizi finansal alanınızda rahatlatmaya doğru götürecek. Kasım 2019 – Mart 2020 arasında gündeminizde olan para konusu bu ay itibariyle Jüpiter’in desteğiyle de size ödülünü verebilir.

 

Yükselen Yengeçler

Kasım ayına 31 Ekim’de gerçekleşecek dolunay ile başlıyoruz. Arkadaşlık alanınızda gerçekleşecek bu tutulmada arkadaş çevrenizden biriyle olan ilişkiniz sonlanabilir. Çoçuklarınızla ilgili ani bir gündem olabilir ya da duygusal alanınızla ilgili ani bir karar alabilirsiniz.

22 Kasım’a kadar Güneş Akrep Burcu’nda ve Merkür de ona eşlik edecek. 22 Kasım’a kadar ebeveyn Yengeçler için onların gündeminde çocukları var olacak. Hayattan keyif alacağınız, hobilerinize vakit ayıracağınız aynı zamanda libidonuzun arttığı bir dönem diyebiliriz. Parasal durumunuza ve eskilerden kalan aşk gündemleri de dikkat çekici.

8 Kasım ile 15 Kasım arası Venüs gezegeni Mars ile zorlu bir açı yapacak. Aile/yuva alanınızda ve kariyer evinizde etkilerini hissedebilirsiniz. Bu dönem sakin kalmaya özen gösterin.

21 Kasım’dan sonra Güneş, Yay Burcu’na ve sizin günlük rutinler alanınıza geçiş yapıyor. Kontrolsüz çalışma dönemine işaret ediyor. Yoğunluğunuz artacaktır.

3o Kasım’da İkizler Burcu’nda gerçekleşecek dolunay aynı zamanda Ay tutulması niteliğinde. Sizin bilinçaltı ve kontrol dışı alanınızda gerçekleşiyor. Sağlığınıza, özellikle psikolojinize özen gösterin. Korkularınızla ilgili bir çözülme ve şifalanma yaşayabilirsiniz.

Kasım 2019 – Mart 2020 tarihleri arasında evliliğiniz ya da ilişkinizle ilgili gündemde neler vardı? Bu ay evliliğiniz ya da ilişkinizle ilgili netleşme yaşayacaksınız.

 

Yükselen Aslanlar

Kasım ayına 31 Ekim’de gerçekleşecek dolunay ile başlıyoruz. Kariyer evinizde gerçekleşecek bu dolunay sizin kariyer alanınızla ilgili haberleri ve gündemleri netleşecektir. Toplumsal statünüzle ilgili de bir değişim aniden yaşayabilirsiniz. Beklenmedik haberler ve gelişmeler olacaktır. Aile büyükleriyle ilgili beklenmedik sağlık problemleri ortaya çıkabilir.

22 Kasım’a kadar Güneş Akrep Burcu’nda, Merkür de Güneş’e eşlik edecek. 22 Kasım’a kadar odak ailevi konularda. Yaşam alanınızla ilgili konula ön plana çıkıyor. İkili ilişkiler de ani kararlara dikkat edin.

8 Kasım – 15 Kasım Venüs Terazi Burcu’nda, Mars’la karşı konumda bulunacak. Yakın çevre ilişkilerinde, eğitim konularında zorlanmalar yaşayabilirsiniz.

21 Kasımdan sonra Venüs Akrep Burcu’na geçiyor, Uranüs ile de ay sona ererken karşıtlık yapacak.

22 Kasım sonra Güneş Yay Burcu’na geçecek. Aşk hayatınız ön plana çıkacak. Yeni bir aşk gelebilir ya da var olan aşkınız düzene girebilir. Çocuğunuz var ise onlarla ilgili gündem olabilir.

30 Kasım’da İkizler Burcu’nda gerçekleşecek dolunay aynı zamanda bir Ay tutulması gerçekleşecek. Duygusal bitişlerlere işaret eder bu durum. Hayatımızdan biri çıkacak. Bazı arkadaşlıklarınız sonlanabilir. Kariyerinizdeki fluluklar netleşebilir. Duygusal alanlarınızda bir karar alacaksınız. İşinizde/ilişkinizde ayrılma, evlililiğinizde boşanma kararı alabilirsiniz.

Satürn, Plüton ve Jüpiter kavuşumu olacak. Kasım 2019 – Mart 2020 arasında iş hayatınızda ne oldu? Gözden geçirin. Yine bu dönemki konularınız gündeme gelecektir. Dönüşümün sizin için iyi olmasına Jüpiter destek verecek. Maddi konular ön planda yer alacak.

 

Yükselen Başaklar

Kasım ayına 31 Ekim’de gerçekleşecek dolunay ile başlıyoruz. Bu dolunay size uzak yurt dışı bağlantılarınız ya da akrabalarınızla ilgili ani bir haber getirebilir. 22 Kasım’a kadar olan dönemde yeni bir eğitime başlama kararı alabilir, kardeşleriniz ve yakın çevrenizle daha iyimser bir ilişki içerisinde olabilirsiniz. Bu dönemde çıkacağınız kısa seyahetlerde dikkat edin!

8 Kasım – 15 Kasım arasında finansal durumunuzla ilgili zorluk yaşayabilirsiniz. Ödemelerde gecikmeler ya da alacağınız parada bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

30 Kasım’da İkizler Burcu’nda gerçekleşecek dolunay aynı zamanda Ay tutulması niteliğinde gerçekleşecek. Kariyerinizle ilgili bir sonlanma olacağı gibi yepyeni bir başlangıç da sizleri bekliyor olabilir. Bu sonlanma beraberinde yeni bir başlangıcı da hayatınıza getirebilir.

Aşk hayatınızda ya da eğer ebeveyn iseniz çocuklarınızın gündeminde Kasım 2019 –  Mart 2020 arasına ne olmuştu? O dönemin meyveleri geliyor.

 

Yükselen Teraziler

Kasım ayına 31 Ekim’de gerçekleşecek dolunay ile başlıyoruz.Bu dolunayda kendinize kendi öz değerinizi hatırlatabilirsiniz. Aynı zamanda ani para girişi ve çıkışı olabilir. Psikolojik olarak da aydınlama yaşayabilirsiniz.

Terapi almak ve korkularınızda özgürleşmek travmalarınızı iyileştirmek için de güzel bir döneme işaret ediyor.

“Ben hangi yeteneklerimle para kazanabilirim?” sorusunu 22 Kasım’a kadar kendinize sorabilirsiniz. Finansal durumunuzda bu dönem bazı iyileşmeler yaşayabilirsiniz.

8 Kasım ve 15 Kasım arası ilişkiler hattınız gerilimli, lütfen agresif enerjide kalmayın. Eşinizi/partnerinizi yanınızda değil de karşınızda olarak hissedebilirsiniz.

3o Kasım’da İkizler Burcu’nda gerçekleşecek dolunay aynı zamanda Ay tutulması niteliğinde gerçekleşecek olup, kardeşleriniz kuzenleriniz yada yakın çevreyle ilgili bir gündem ile uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Araç değişikliği yapabilir, yeni bir araç alabilirsiniz. Uzaklarla olan ilişkiler ön planda olacaktır.

Aile büyükleriyle ilgili bir haber alabilirsiniz. Evinizde güzel bir döneme vurgu yaparken, taşınmak isteyenler için Tanrı’nın eli sizinle olacak!

 

Yükselen Akrepler

Kasım ayına 31 Ekim’de gerçekleşecek dolunay ile başlıyoruz. Sizin ilişkiler alanında gerçekleşecek. Ani kararlar ve ani eylemlere gebe olan bu dolunay evlilik ve ilişkilerinizi de etkileyecek. Bitişler, başlangıçlar!

22 Kasım’a kadar Güneş ve Merkür’ün Akrep Burcu’nda ve “ben” dediğiniz alanınızda olması sebebiyle kendinizle ilgili güzel bir döneme vurgu yapıyor. Geminin kaptanı bu dönem oldukça güçlü. Hayatınızın idaresi ellerinizde. Artık rotayı oluşturma zamanı!

8 Kasım ve 15 Kasım arası Venüs ile Mars’ın arasındaki zor açı sizi sağlık alanında, iş çevrenizde etkileyebilir. Sakinliğinizi korumaya özen gösterin. İş çevrenizden kimseyle dalaşmayın.

3o Kasım’da İkizler Burcu’nda gerçekleşecek dolunay aynı zamanda Ay tutulması niteliğinde, sizin de finansal alanınızda gerçekleşecek. Finansal durumunuzla ilgili var olan bir durumun sona ermesini sağlayabilir. Kendinizle ilgili bu dönem fark edeceğiniz psikolojik bir problem şifalanabilir.

Uzun zamandır yapmak istediğiniz araç değişikliği ya da ikamet değişikliği var ise bu ay bu kararınız gerçekleşirken kendinizi bulabilirsiniz.

 

Yükselen Yaylar

Kasım ayına 31 Ekim’de gerçekleşecek dolunay ile başlıyoruz. Sizin sağlık alanınızda gerçekleşecek. Bu dönem eskisinden çok daha fazla özen göstermeniz gereken bir dönem. İş alanınızla ilgili de ani gündemlere ve olaylara hazırlıklı olabilirsiniz.

22 Kasım’a kadar sosyalleşmek istemeyebilirsiniz. Bu dönem içinize kapanmak isteyebilir ve kendi içinizde inzivaya çekilebilirsiniz.  Şifalanmak için güzel bir dönem.

8 Kasım ile 15 Kasım arası Venüs ile Mars’ın arasındaki zor açı aşk hayatınızla ilgili ani gerilimlere vurgu yapabilir. Kavga enerjisinden uzak durmaya çalışın.

3o Kasım’da İkizler Burcu’nda gerçekleşecek dolunay aynı zamanda Ay tutulması niteliğinde, sizin ilişkiler ve evlilik alanınızda olacak. İlişkinizle ilgili bir durum sona erebilir ya da tamamıyla ilişkinizi bitirme kararı alabilirsiniz.

Kasım 2019 – Mart 2020 arasında gündeminizde olan para konusu bu ay itibari ile Jüpiter’in desteğiyle size güzellikler getirebilir.

 

Yükselen Oğlaklar

Kasım ayına 31 Ekim’de gerçekleşecek dolunay ile başlıyoruz. Aşk alanınızda gerçekleşecek bu tutulmada ilişkiniz sonlanabilir. Çoçuklarınızla da ilgili ani bir gündem olabilir.

22 Kasım’a kadar Güneş Akrep’te ve Merkür’de ona eşlik edecek. 22 Kasım’a kadar gündeminizde arkadaş çevrenizle olan ilişkiniz var. Hayattan keyif alacağınız, umutlarınız, hayal ettikleriniz için harekete geçebileceğiniz bir döneme işaret ediyor.

8 Kasım ile 15 Kasım arası Venüs gezegeni Mars ile zorlu bir açı yapacak. Ev, aile yuva alanınızda sıkılabilirsiniz. Gerginliğe lütfen izin vermeyin. Kendi merkezinizde kalmaya özen gösterin.

21 Kasım’dan sonra Güneş Yay Burcu’na ve sizin kontrol dışı alanınıza geçiş yapıyor. Kendinizi doğal olarak izole etmek isteyebilir, sosyalleşmek istemeyebilirsiniz. Şifalanmak için güzel bir dönem başlıyor.

3o Kasım’da İkizler Burcu’nda gerçekleşecek dolunay aynı zamanda Ay tutulması niteliğinde. Sizin iş ve sağlık alanınızda gerçekleşiyor. Sağlığınıza ve özellikle psikolojinize özen gösterin. İş çevreniz değişebilir ya da iş ortamınızdan biri ayrılabilir.

 

Yükselen Kovalar

Kasım ayına 31 Ekim’de gerçekleşecek dolunay ile başlıyoruz. Ev, aile yuva alanında gerçekleşecek bu dolunay sizin evinizle ilgili her türlü duygu durumunuzu ve gündeminizi netleşecektir. Beklenmedik haberler ve gelişmeler olacaktır. Aile büyükleriyle ilgili beklenmedik sağlık problemleri ortaya çıkabilir.

22 Kasım’a kadar Güneş Akrep Burcu’nda, Merkür de Güneş’e eşlik edecek. 22 Kasım’a kadar odağınız kariyerinizde, kariyerinizle ilgili konular ön plana çıkıyor. Güzel gelişmelere hazırlıklı olun.

8-15 Kasım Venüs Terazi Burcu’nda, Mars buraya karşıtlık yapıyor. Uzak çevre ya da yurtdışı bağlatılarla zorlanma yaşayabilirsiniz.

21 Kasım’dan sonra Venüs Akrep Burcu’na geçiyor; Uranüs ile de ay sona ererken karşıtlık yapacak. Kariyerde ani sonlanmalar ya da ev aile yuva alanınızda yol ayrımları gözükebilir.

22 Kasım’dan sonra Güneş Yay Burcu’na geçecek. Arkadaşlık ilişkileriniz ön plana çıkacak. Arkadaş çevrenizden yeni bir aşk haberi gelebilir, sizinle yakınlaşan biri olabilir ya da var olan aşkınız düzene girebilir. Hayattan beklentilerinizi ve hayalleriniz gerçekleştirmek adına güzel bir enerjiye işaret ediliyor.

30 Kasım’da İkizler Burcu’nda gerçekleşecek dolunay aynı zamanda bir Ay tutulması gerçekleşecek. Duygusal bir sona işaret eden bu durum neticesinde hayatınızdan biri çıkacak. Duygusal alanlarınızda ciddi bir karar alacaksınız. Sevgilinizle yollarınızı ayırabilirsiniz.

Yükselen Balıklar

Kasım ayına 31 Ekim’de gerçekleşecek dolunay ile başlıyoruz. Bu dolunay size kardeşleriniz ya da yakın çevrenizle ilgili ani bir haber getirebilir. 22 Kasım’a kadar olan dönemde yeni bir eğitime başlama kararı alabilir, kardeşleriniz ve yakın çevrenizle daha iyimser bir ilişki içerisinde olabilirsiniz. Bu dönemde çıkacağınız yurt dışı seyahatlerde dikkat edin.

8 Kasım – 15 Kasım tarihleri arasında finansal durumunuzla ilgili zorluk yaşayabilirsiniz. Ödemelerinizde gecikmeler ya da alacağınız parada bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Psikolojik olarak kendinizi sıkışmış hissedebilir, öz değerinizle ilgili sorgulamalar yapabilirsiniz.

30 Kasım’da İkizler Burcu’nda gerçekleşecek dolunay aynı zamanda Ay tutulması niteliğinde gerçekleşecektir. Ev, aile/yuva alanında olacak bu Ay tutulması bir sonlanmaya, yeni bir başlangıca işaret ediyor.

Hayattan beklentileriniz ve umutla beklediğiniz her ne ise Jüpiter desteğiyle bu ay sizi onunla kavuşturabilir.

 

 

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.