Yoğun çalışma temposu içerisinde İngilizce öğrenmeyi devamlı olarak erteleyenler, tercüman müşterilerle daha iyi iletişim kurabilmek isteyenler, teknolojinin sürekli değiştiği ve geliştiği bir ortamda kariyer sahibi olmak isteyenler..

Bunun için ingilizce öğrenmenin şart olduğunu düşünüyorsanız, Türkiye’de dört senedir farklı bir sistemle İngilizce eğitimi veren NLP Grup özellikle çok kısa süre içerisinde İngilizceye hakim olmak isteyenlerin tercih ettiği bir eğitim programı sunmaktadır;

NLP ile hızlı İngilizce eğitimi, insanların motivasyon kaynaklarını bularak kişinin algılarını ve odaklanmalarını artırmaktadır. Böylece içindeki öğrenme engelini ortadan kaldıran kişi,   gerçek potansiyelini ortaya çıkartır ve gerçek performansına erişir.

NLP, öğrenme sürecini hızlandırdığı gibi öğrenmeyi de etkin kılar.

NLP ve bilinç altı tekniklerin kullanıldığı İngilizce eğitimlerinde aynı zamanda insan aklının başaramayacağı hiç birşeyin olamayacağını, geçmişteki yersiz ve boş korkulardan kurtularak verimli bir şekilde İngilizce konuşabileceği görülebilir, dil konusundaki kaygıları kolayca ortadan kalkar.

Nasıl bir yol izlenmektedir? 

Katılımcıların, uzmanlar tarafından yapılan özel test sürecinden geçtikten sonra seviyeleri ve algılama modelleri belirlenir. Hiç İngilizce bilmeyen kişi bu sistemle kısa süre içersinde ingilizce anlayabilir, yazabilir, okuyabilir ve konuşabilir bir seviyeye gelmektedir.

Daha detaylı bilgi için arayınız:
Taksim : 0212 361 7777
Ataşehir : 0216 290 3056
Ankara : 0312 236 3672

Sizin fikriniz nedir?