Türkiye’nin her yerinden sağlıklı yaşama sadece gönül değil bir ömür veren üreticileri, tedarikçileri ve uygulayıcılarını ziyaretçilerle bir araya getiren 4-5 Mayıs Doğal Yaşam Festivali ”İyi Niyetin Doğru Bilgi ile Buluşmasında” bir araya geliyor. 

Sağlıklı yaşamın önemi ne yazık ki sağlıklı sandıklarımız sayesinde bozuldu. Ebeveynlerin kendi sağlıklarındaki bozulmaları görünce ve uyanınca gerçeklere, sağlıklı yaşamın ipuçlarını değil ayrıntılarını da öğrenmeye niyet ettiler. 

Organik beslenme konusuna yıllarca çekilen dikkatin doğal ve organik beslenmenin yaşam kalitemizdeki etkileri günümüzün en önemli konusu. Sağlıklı gelecek için çocukların sağlıklı temiz gıda, temiz üretimin çoğalmasını destekleyenlerin, tüm canlılar için sürdürülebilirliğin öneminin farkına varanlarla birlikte, bu konuda bilgi birikimlerini paylaşacakların  bir araya 3. kez geldiği Doğal Yaşam Festivali 4-5 Mayıs 2019 tarihlerinde İstanbul Bilgi Üniversitesi santralİstanbul Kampüs’te üçüncü kez gerçekleşiyor.

Türkiye’nin her yerinden bu konuya önem veren üreticileri, tedarikçileri ve uygulayıcılarını ziyaretçilerle bir araya gelmeyi amaçlayan katılımcıların bu yıl mottosu;  ”İyi Niyetin Doğru Bilgi ile Buluşmasında”…

Gitmek lazım, görmek lazım, tatmak lazım… 

 

Doğal Yaşam Festivali hakkında detay bilgiler. 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.