Yükselen Koçlar

İkizler Burcu’nda gerçekleşen dolunay evresindeki Ay’ın tutulmasıyla başlıyoruz. Ay tutulmaları duygusal vedaları anlatır. Kardeşleriniz ve yakın çevrenizle ilgili bir gündeme işaret ederken aynı zamanda otomobil vb. değişikliği ile ilgili de bir şey gündeminizde. Aracınızı satabilir veya değiştirebilirsiniz.

14 Aralık 2020 tarihinde yılın son Güneş tutulması Yay Burcu’nda ve dokuzuncu evde gerçekleşiyor. Hayatın anlamını sorgulayacağınız bir dönem olabilir.

20 Aralık 2020’ye kadar hem Güneş hem Merkür, Yay Burcu’nda olacak. Akademik kariyer yapmayı tasarlayabilir, yurtdışı bağlantılı eğitimi düşünebilirsiniz. Bambaşka bir eğitim hazırlığı içinde de bulunabilirsiniz.

21 Aralık 2020’de Güneş ve Merkür onuncu evde kavuşuyor. Yeni bir başlangıç yapmak istiyorsanız, uzun zamandır hayalinizi kurduğunuz yeni bir işe ilk adımı atacaksanız eğer şans sizinle.

Aralık ayının son haftası Mars ile Plüton arasında zorlu bir açı var. İş, aile yaşamlarınızda yuvanızın içinde yaşayabileceğiniz krizlere karşı dikkatli olun.

Satürn ve Jüpiter’in Kova Burcu’na geçmesiyle onuncu evinizdeki geçişleri (transitleri) sona eriyor. Satürn Mart 2023’e kadar on birinci evinize giriş yapıyor. Jüpiter de önümüzdeki bir sene boyunca bu alanınızda olacak. Arkadaş çevrenizle sınanabileceğiniz bir döneme vurgu yapılıyor.

 

Yükselen Boğalar

İkizler Burcu’nda gerçekleşen dolunay evresindeki Ay’ın tutulmasıyla başlıyoruz. Ay tutulmaları duygusal vedaları anlatır.

Kendinizi, özdeğerinizi sorgularken bulabilirsiniz.

14 Aralık 2020 tarihinde yılın son Güneş tutulması Yay Burcu’nda ve sizin sekizinci evinizde gerçekleşiyor. Bazı para ödemeleri (borçlar, krediler alanındaki hareketlilikler neticesinde) gerçekleştirebilirsiniz.

20 Aralık 2020’ye kadar  kadar hem Güneş hem de Merkür Yay Burcu’nda olacak. Bu tarihler itibari ile finansal durumunuzla ilgili iyileşmeler gerçekleşebilir.

21 Aralık 2020’de Güneş ve Merkür dokuzuncu evinizde kavuşuyor.  Yeni bir başlangıç yapmak istiyorsanız, bu özellikle uzun zamandır hayalinizi kurduğunuz yeni bir eğitimi almak ya da ticari durum değişikliğinde bulunmak ise bu tarihte atacağınız adımlar size şans getirecektir.

Aralığın son haftası Mars ile Plüton arasında zorlu bir açı var. Kendinizi bunalmış hissedebilirsiniz.

Satürn ve Jüpiter’in Kova Burcu’na geçmesiyle dokuzuncu evinizdeki Satürn ve Jüpiter transitleri sona eriyor. Satürn, Mart 2023’e kadar onuncu evinize giriş yapıyor. Jüpiter de önümüzdeki bir sene bu alanınızda olacak. Kariyer alanınızla ilgili önemli bir dönem geliyor. Sorumluluk almanız ve disiplinle çalışmanız beklenecek.

 

Yükselen İkizler

İkizler Burcu’nda gerçekleşen dolunay evresindeki Ay’ın tutulmasıyla başlıyoruz. Ay tutulmaları duygusal vedaları anlatır. Mevcut ilişkiniz bitebilir. Evliyseniz evliliğiniz boşanmayla sonuçlanabilir.

Geminizin kaptanı olan ruhunuzun verdiği ilhamla hayatınızın rotasını, istediği hayat arkadaşınızı sorgular, kendinize bu bağlamda sorular yöneltebilirsiniz.

14 Aralık 2020 tarihinde yılın son Güneş tutulması Yay burcunda ve sizin 7. evinizde gerçekleşiyor. Gündeminizde ailevi, duygusal, arkadaşlık ilişkileriniz, eğer evliyseniz evliliğiniz vardır.

21 Aralık 2020’de Güneş ve Merkür sekizinci evde kavuşuyor.  Yeni bir başlangıç yapmak istiyorsanız; özellikle uzun zamandır istediğiniz bir krediyi almak, yatırımı yapmak niyetindeyseniz bu tarihte adımlar atmanız size şans getirecektir. Bununla birlikte, terapi almak gibi kökten etkili değişim kararlarınız adına güzel bir başlangıç niteliğindedir bu tarih.

Aralığın son haftası Mars ile Plüton arasında zorlu bir açı var. Arkadaşlarınızla olan ilişkilere dikkat ediniz.

Satürn ve Jüpiter Kova Burcu’na geçiyor, bu gezegenlerin sekizinci evinizdeki transitleri sona eriyor. Satürn, Mart 2023’e kadar dokuzuncu evinizde. Jüpiter de önümüzdeki bir sene boyunca bu alanınızda olacak. Hayatın anlamını sorgulayacağınız bir dönem geliyor.

Yükselen Yengeçler

İkizler Burcu’nda gerçekleşen dolunay evresindeki Ay’ın tutulmasıyla başlıyoruz. Bu Ay tutulması sizin gizli düşmanlıkları da içeren pek de kontrol edemediğiniz bir alanınızda gerçekleşiyor.

Arkanızdan dönen dolapların ortaya çıktığı bir tutulma yaşayacaksınız. Her ne yaşanırsa yaşansın sağlığınıza her zamankinden çok özen göstermelisiniz.

20 Aralık 2020’ye kadar  kadar hem Güneş hem Merkür Yay Burcu’nda olacak.

Odak noktanız iş hayatınızda, hizmet aldığınız, hizmet sunduğunuz kişilerde olacak.

Size yeni bir iş fırsatı sunulabilir. Terfilere, makam değişikliklerine hazır olun.

20 – 21 Aralık 2020’de Güneş ve Merkür kariyer evinizde. Hayatınızla ilgili yapmak istediğiniz yeni bir başlangıç için güzel bir kavuşum diyebiliriz. Kariyerinizde yeni bir başlangıç sinyali. Beslenmenizi düzene sokmak, diyete başlamak adına için ideal zamanlardasınız.

14 Aralık 2020 tarihinde yılın son Güneş tutulması gerçekleşiyor. Bu tutulma yeni başlangıçları sembolize eder. İş ortamınızda bir dizi değişiklik kaçınılmaz. Kariyer anlamında yeni bir karar alma dönemindesiniz. Günlük rutinlerinizde değişimlere gidebilirsiniz.

21 Aralık 2020 itibariyle Güneş ve Merkür evlilik evinize yani ilişkiler alanınıza giriyor. Odağınız her türlü ikili ilişkilerinize kayıyor olacak. Buna ek olarak mahkemelerle ilgili bir gündeminiz de olabilir.

15 Aralık 2020 tarihine kadar Venüs, Akrep Burcu’nda ve beşinci evde yer alacak. Çoçuklarınızla ilgili bazı haberler sizi yorabilir. Gündeminizde çocuklarınız, hobileriniz olabilir. 15 Aralık 2020’den itibaren Venüs Yay Burcu’na ve altıncı evinize giriş yapacak. Sağlıkla ilgili bir sıkıntınız varsa çözüm bulabilirsiniz. İş hayatınızla ilgili güzel gelişmeler, iyileşmeleşmeler kendini gösterebilir. Evcil hayvan edinmek isterseniz ideal döneminizdesiniz.

Aralığın son haftası Mars ile Plüton arasında zorlu bir açı haritada görünüyor. Mücadeleniz ve enerjiniz kariyer ve toplumdaki statünüzde, duygusal ilişkinizde ya da evliliğinizde olabilir. Kariyerinizde, ailenizde gerilim yaşayabilirsiniz.

 

Yükselen Aslanlar

İkizler Burcu’nda gerçekleşen dolunay evresindeki Ay’ın tutulmasıyla başlıyoruz. Kariyer evinizde gerçekleşen bu tutulmayla bir sonlanma yaşayabilirsiniz. İşinizden ayrılabilir, yeni bir iş için adımlar atabilirsiniz. Toplumdaki statünüzle ilgili de bazı değişimler gündeminizde olabilir.

22 Aralık’a kadar hem Güneş hem Merkür de Yay Burcu’nda olacak. Odağınız aile/yuva alanınızda olacak. Evinizle ilgili değişiklik yapabilirsiniz. 20 – 21 Aralık 2020’de Güneş ve Merkür aşk alanınızda kavuşacak. Çocuklarınızla ilgili şeyler gündeminizde olabilir. Yeni bir hobi üzerinde çalışmaya başlayabilirsiniz.

14 Aralık 2020 tarihinde yılın son Güneş tutulması gerçekleşiyor. Bu tutulma haritanızda belirli açılar gerçekleşiyorsa yeni başlangıçlar getirebilir size; yeni bir aşk, ilişki gibi sürprizlere açık olun.

Mevcut duygusal ilişkinizle ilgili bir karar, netleşmeye gidebilirsiniz. Çoçuk sahibi olma kararı alabilirsiniz.

15 Aralık 2020’ye kadar Venüs Akrep Burcu’nda ve dördüncü evinizde yer alacak. Ailevi bazı haberler sizi yorabilir. Evinizde değişiklik yapabilirsiniz. 15 Aralık itibariyle Venüs Yay Burcu’nda ve sizin beşinci evinize giriş yapacak. Yeni bir aşk dönemine vurgu var. Çoçuk yapmak istiyorsanız var ise bu dönem uygun zaman. Yaratıcı bir döneme giriş yapıyorsunuz.

21 Aralık ve sonrasında Güneş ve Merkür kariyer evinize giriyor. Yoğun bir çalışma temposu sizi bekliyor. İş arayanlarınız için güzel bir dönemdir. Ancak sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Aralık ayı boyunca Mars Koç Burcu’nda, hayata bakış açınızı sorguladığınız bir döneme vurgu yapıyor. Yurtdışı bağlantılarınız artabilir. Aralığın son haftası Mars ile Plüton arasında zorlu bir göksel açı görünüyor. Ailevi ilişkilerle ilgili zorlandığınız bir süreç deneyimleyebilirsiniz.

Satürn ve Jüpiter Kova Burcu’na geçiyor, bu gezegenlerin altıncı evinizdeki transitleri sona eriyor. Satürn Mart 2023’e kadar yedinci evinizde. Jüpiter de önümüzdeki bir sene evlilik evinizde olacak. İlişkileriniz alanında sınavlara hazırlıklı olmakta fayda var. Satürn sizden sorumluluk almanızı isteyecektir.

 

Yükselen Başaklar

İkizler Burcu’nda gerçekleşen dolunay evresindeki Ay’ın tutulmasıyla başlıyoruz. Duygusal bir bitiş yaşayabilirsiniz. Tutulmayla beraber bazı arkadaşlıklarınız sonlanabilir. Yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Kariyer anlamında sürüncemede kalan bazı konularınızı netleştiriyorsunuz.

Bazı yetenek ve fikirlerinizi sosyal çevrenizle paylaşabilir, ortaklaşa projelere başlayabilirsiniz.

Hayattan beklentilerinizi ve hedeflerinizi bu Ay tutulmasıyla alabilirsiniz. Duygusal ilişkiniz sonlanabilir, evliyseniz eşinizden ayrılma kararı alabilirsiniz.

14 Aralık 2020 tarihinde yılın son Güneş tutulması gerçekleşiyor. Yeni başlangıçlara işaret eder bu tutulma.

20 Aralık’a kadar hem Güneş hem Merkür Yay burcunda olacak. Ev/yuva ile ilgili konular odağınızda. Yeni bir eve taşınabilirsiniz, mevcut evinizde tadilatlar, dekoratif yenilikler yapabilirsiniz. Duygusal ilişkiniz bir üst seviyeye taşınabilir. Söz kesimi, nişanlanma için uygun bir zaman dilimi.

21 Aralıkta Güneş ve Merkür aşk evinizde kavuşumda. Yeni bir aşka yelken açabilir, yeni bir hobi edinebilirisniz. Ay boyunca Mars Koç Burcu’nda terapi almak için güzel bir döneme vurgu yaparken korkularınızı da açığa çıkarabilir.

Aralığın son haftası Mars ile Plüton arasında zorlu bir açı var. Duygusal ilişkinizde zorluklar yaşabileceğiniz gibi ruhsal anlamda da bunalabilirsiniz.

Satürn ve Jüpiter’in Kova Burcu’na geçmesiyle birlikte bu iki gezegenin beşinci evinizdeki transitleri sona eriyor. Satürn Mart 2023 e kadar altıncı evinize giriş yapıyor. Jüpiter de önümüzdeki bir sene boyunca kariyer evinizde olacak. Kariyer alanında sınavlara hazırlıklı olmanızda fayda var. Satürn sizden  sorumluluk almanızı isteyecektir. Çok çalışacağınız bir dönem geliyor. Sağlığınıza özen göstermelisiniz.

 

Yükselen Teraziler

İkizler Burcu’nda gerçekleşen dolunay evresindeki Ay’ın tutulmasıyla başlıyoruz ve bu tutulma sonlanmalarla ilgilidir. Döneme duygusal bir vedayla başlıyor olabilirsiniz. Dokuzuncu evinizi ilgilendiren konular dahilinde etkileneceksiniz.

Planlarınız, alacağınız eğitimler, sosyal iletişim, ilişkiler alanınızda gelişmeler, değişimler gündeme gelebilir. Herhangi bir konuda bir eğitime kaldığınız yerden devam edebilir ya da sıfırdan başlayabilirsiniz.

20 Aralık 2020 tarihine kadar hem Güneş hem Merkür Yay Burcu’nda olacak. Üçüncü evinizi ilgilendiren konular gündemde. Zihninizi etkince çalıştıracaksınız. Kardeşlerinizle ilgili gelişmeler, konular ortaya çıkabilir. Otomobil vb. bir aracınızı/gerecinizi değiştirmeyi düşünebilrisiniz.  21 Aralık 2020’de Güneş ve Merkür ev/aile/yuva alanınızda kavuşumda. Kariyer evinizin tam karşısında gerçekleşecek bu olay iş için güzel bir döneme vurgu yapıyor.

14 Aralık 2020 tarihinde yılın son Güneş tutulması Yay Burcu’nda, üçüncü evinizde gerçekleşiyor.

Yeni bir eve taşınabilir ya da yeni bir taşıt satın alabilirsiniz. Kardeşleriniz ya da akrabalarınızla ilgili gündemleri değerlendirebilirsiniz. Yakın çevreyle ilgili haberler gelebilir. Yeni bir eğitime başlayabilir, çok güzel bir anlaşma yapabilirsiniz. Yeni başlangıçlardan bahsedilecektir.

Aralık ayı boyunca Mars Koç Burcu’nda ilişkilerinizle ilgili zorlu bir döneme işaret ediyor. Asabi olmamaya özen gösteriniz.

Aralığın son haftası Mars ile Plüton arasında zorlu bir açı var. Aile ile olan ilişkilerle ilgili zorlandığınız bir döneme vurgu yapılmaktadır.

Satürn ve Jüpiter artık Koca Burcu’na geçmesiyle bu gezegenlerin dördüncü evinizdeki transitleri sona eriyor. Satürn Mart 2023’e kadar beşinci evinizde. Jüpiter de önümüzdeki bir sene aşk evinizde olacak. Aşk alanındaki sınavlara hazırlıklı olmakta fayda var. Satürn, sizden ilişkilerde sorumluluk almanızı isteyecektir. Bitmesi gereken ilişkiler bitebilir.

 

Yükselen Akrepler

İkizler Burcu’nda gerçekleşen dolunay evresindeki Ay’ın tutulmasıyla başlıyoruz. Ay tutulması sonlanmalarla ilgilidir. Sekizinci evinizi ilgilendiren konular gündeminizde olacak. Ödemeniz gereken borçlar çıkabilir, var olan korkularınızı, bilinçaltı düzeyinizdeki tıkanıklarınızı bu tutulma tetikleyebilir. Duygusal vedalara hazırlıklı olun.

20 Aralık 2020’ye dek hem Güneş hem Merkür Yay Burcu’nda olacak. Odağınız ikinci evinizde.

Hangi yeteneklerinizden para kazanabileceğinizi, özdeğerinizi, özsevginizi sorgulayacaksınız.

21 Aralık’ta Güneş ve Merkür üçüncü evinizde, yani kardeşleriniz, kuzenleriniz ve yakın çevrenizi anlatan alanda kavuşum söz konusu. Yeni bir taşıt satın alabilir, eğitime başlayabilir, sözleşmeye imza atabilirsiniz.

14 Aralık 2020 tarihinde yılın son Güneş tutulması Yay burcunda ve ikinci evinizde gerçekleşiyor. Yeni başlangıçlar demektir. Para durumunuzda yenilenmeler, artış etkileri gözlenebilir. Finansal durumunuzu iyileştirebilirsiniz.

Aralığın son haftası Mars ile Plüton arasında zorlu bir açı var. Günlük rutinler alanınızda, kariyerinizde; hizmet aldığınız, verdiğiniz kişilerle olan ilişkilerinizde zorlanabilirsiniz.

Satürn ve Jüpiter’in Kova Burcu’na geçmesiyle bu gezegenlerin üçüncü evinizdeki transitleri sona eriyor. Satürn, Mart 2023’e kadar dördüncü evinizde. Jüpiter de önümüzdeki bir sene boyunca ev/aile/yuva alanınızda olacak.  Ev ve aile ile ilgili sınavlara hazırlıklı olmakta fayda var. Satürn sizden ailevi ve işle ilgili  sorumluluklar almanızı isteyecektir. Taşınabilirsiniz, başka bir işe geçiş yapabilirsiniz.

 

Yükselen Yaylar

İkizler Burcu’nda gerçekleşen dolunay evresindeki Ay’ın tutulmasıyla başlıyoruz. Sizin evlilik alanınızda gerçekleşecek. Ani bir ayrılık, duygusal veda gündeminizde olabilir.

20 Aralık 2020’ye kadar  kadar hem Güneş hem Merkür Yay Burcu’nda olacak. Odağınız sadece kendinizde. Gündeminizde kendinize sorduğunuz sorular “Benim yolum nereye gidiyor? Ben ne yapmak istiyorum?”  olacak. Aynı zamanda enerjiniz fark edilecek ve bu ay pırıl pırıl parlayacaksınız. Spot ışıkları sizin üzerinizde!

21 Aralık,2ta Güneş ve Merkür ikinci evinizde, yani parasal durumunuzla ilgili güzel bir döneme işaret ediliyor.

14 Aralık 2020 tarihinde yılın son Güneş tutulması Yay burcunda ve birinci evinizde gerçekleşiyor. Yeni başlangıçlar demektir. Yeni bir ilişkiye başlayabilir, yeni bir yaşam rotası çizebilirsiniz. Aralığın son haftası Mars ile Plüton arasında zorlu bir açı söz konusu. Aşk hayatınızda, çoçuklarınızla ilgili konularda zorlanabilirsiniz.

Satürn ve Jüpiter’in Kova Burcu’na geçmesiyle bu gezegenlerin ikinci evinizdeki transitleri sona eriyor. Satürn Mart 2023’e kadar üçüncü evinize giriş yapıyor. Jüpiter de önümüzdeki bir sene bu alanınızda. Birinci derece yakınlarınızla sınanabilirsiniz. Satürn sizden ailevi, arkadaşsal alanlarda sorumluluk almanızı isteyecektir. Bir taşıt satın alabilir, yeni bir iş anlaşmasına imza atabilirsiniz.

Yükselen Oğlaklar

İkizler Burcu’nda gerçekleşen dolunay evresindeki Ay’ın tutulmasıyla başlıyoruz. Sizin günlük rutinler, kariyer alanınızda gerçekleşecek. Ani bir şekilde işten ayrılma kararı alabilirsiniz. Kariyer çevreniz değişebilir. Duygusal bir veda sizi bekliyor olabilir.

14 Aralık 2020 tarihinde yılın son Güneş tutulması Yay burcunda ve sizin on ikinci evinizde gerçekleşiyor. Kendinizi bu dönem depresif hissetmeniz çok normal. Kendinizi şifalandırmak için güzel bir dönem içindesiniz.

20 Aralık’a kadar hem Güneş hem Merkür Yay Burcu’nda olacak. Arkanızdan dönen dolapların ortaya çıktığı bir dönem sizi bekliyor olabilir. Gizli olan hiçbir şey sonsuza dek gizli kalmaz. Gerçeklerle yüzleştikçe bu dönemde daha da çok içe kapanmak isteyebilirsiniz.

21 Aralıkta Güneş ve Merkür, birinci evinizde kavuşuyor. Hayat rotanızda yeni bir başlangıç yapmak için muhteşem bir süreci deneyimliyorsunuz. Aralığın son haftası Mars ile Plüton arasında zorlu bir açı var. İşinizle ilgili konularda zorlanabilirsiniz.

Satürn ve Jüpiter’in Kova Burcu’na geçmesiyle bu gezegenlerin ikinci evinizdeki transitleri sona eriyor. Satürn, Mart 2023’e kadar ikinci evinizde. Jüpiter de önümüzdeki bir sene bu alanınızda. Finansal durumunuzla ilgili yapılandırma döneminiz başlatılıyor. Güzel para kazançları da sağlayacaksınız.

 

Yükselen Kovalar

İkizler Burcu’nda gerçekleşen dolunay evresindeki Ay’ın tutulmasıyla başlıyoruz. Sizin aşk evinizde gerçekleşecek bu tutulmanın bir sonucu olarak sevgilinizden/eşinizden ayrılabilirsiniz.

20 Aralık’a kadar hem Güneş hem Merkür Yay burcunda olacak. Arkadaş ortamınızda tüm spot ışıkları sizin üzerinizde yanabilir, yeni bir çevreye girebilir, çevrimiçi yollarla dahi popülerleşebilir, tahmin edemeyeceğiniz ölçüde sosyalleşebilirsiniz.

14 Aralık 2020 tarihinde yılın son Güneş tutulması Yay burcunda ve sizin on birinci evinizde gerçekleşiyor. Yeni umutlar ve kariyer için güzel bir dönem. Tamamlanmış hissedeceğiniz yeni bir çevreye giriş yapabilirsiniz.

21 Aralık’ta Güneş ve Merkür on ikinci evinizde kavuşuyor. Sizden gizlenen herhangi bir bilgi kulağınıza gelebilir. Kendiniz için bu dönem şifa çalışmaları yapabilir, terapiye başlayabilirsiniz. Sizin için bu adımlar güzel sonuçlar getirecektir.

Aralığın son haftası Mars ile Plüton arasında zorlu bir açı var. Kardeşilerinizle, yakın çevrenizle olan ilişkilerinize dikkat edin.

Satürn ve Jüpiter’in Kova Burcu’na geçmesiyle bu gezegenlerin onuncu evinizdeki transitleri sona eriyor. Satürn Mart 2023’e kadar birinci evinize giriş yapıyor. Jüpiter de önümüzdeki bir yıl müddetince bu alanınızda. Ruhsal rotanızı, ilişkilerinizi değerlendireceksiniz. Vasat ya da miladı dolmuş ilişkilerinizi bitireceksiniz. Satürn, sizden, özellikle hayat rotanız ve ilişkileriniz konusunda sorumluluk almanızı isteyecektir.

 

Yükselen Balıklar

İkizler Burcu’nda gerçekleşen dolunay evresindeki Ay’ın tutulmasıyla başlıyoruz. Sizin ev aile yuva alanınızda gerçekleşecek olan bu tutulmadan dolayı evinizden taşınabilir, işinizi bırakabilirsiniz.

14 Aralık 2020 tarihinde yılın son Güneş tutulması Yay Burcu’nda, sizin kariyer evinizde gerçekleşiyor. Kariyer için güzel ve fırsatlı bir dönem içindesiniz. Yeni bir işe başlayabilirsiniz.

20 Aralık’a kadar hem Güneş hem Merkür Yay Burcu’nda olacak. Yani gündemde kariyeriniz var, demektir bu. Kariyer alanında hayat enerjiniz ve motivasyonunuz yükseliyor.

21 Aralık’ta Güneş ve Merkür on birinci evinizde kavuşuyor. Yeni bir başlangıç yapmak istiyorsanız ve bu özellikle uzun zamandır hayalinizi kurduğunuz şey ise bu tarihte bir şeylere başlamanız size şans getirecektir.

Aralığın son haftası Mars ile Plüton arasında zorlu bir açı var. Parasal durumunuzla ilgili krizlere dikkat edin.

Satürn ve Jüpiter’in Kova Burcu’na geçmesiyle bu gezegenlerin on birinci evinizdeki transitleri sona eriyor. Satürn Mart 2023 e kadar on ikinci evinize giriş yapıyor. Jüpiter de önümüzdeki bir sene bu alanınızda olacak. Şifalanmak ve bilinçaltı engellerinden arınmak için çok güzel bir döneme giriyorsunuz. Sağlığınıza biraz daha özen göstermenizde fayda var.

 

 

YAPRAK ORKİDE CANCAN (Astrolog, Klinik Psikolog, Yaşam Koçu, Yoga Eğitmeni)

“Kendi yolumda önce kendime sonra sana ilham olsun niyetiyle gezegenler ve yıldızlarla her an temasta ve keşifteyim. Bu yoldaki en büyük rolüm öğrenmek ve öğrendiklerimle de senin hayatında alanlar ve anlamlar açabilmek!”

https://www.instagram.com/astro_mithra_orkide/

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.