‘FARKINDALIK’ OLANI OLDUĞU GİBİ GÖRMEKTİR…
( 03-06 Ağustos’17 Perşembe- Pazar / Marmaris)

Tatilinizde bir fark istiyor musunuz veya otomatik şekilde akan hayatınızın farkına varmak, gereksiz yükleri atmak, yeniden şekillendirmek?

O zaman gelin!

İnsanın iki doğum günü var derler; biri dünyaya gözünü açtığı gün, diğeri neden doğduğunu anladığı gün. İşte dünyaya neden doğduğunu anlamak ve hayat amacını bilerek yaşarken cenneti bulmaktır. Perde açılır, gerçeklik görünür.

Bunun olması için geçmişin yükünün atılması, bize ait olmayan düşünce ve enerjilerden arınarak, geleceğe dair endişelerden kurtulmak önemlidir… An’ı anlamak ve anda yaşamak…

Böylece bedenin, zihnin ve ruhun ayrılığı biter ve bütünlük gerçekleşir. YENİ OLAN YENİ’yi inşaa etmeye başlar…

Bu niyetlerle hazırlandık. Orada olan bize ait bir köyde, bize ait şık bir butik otelde, içimizdeki Öz’ü ve dışımızdaki cenneti birlikte keşfederek çıkacağımız bir yolculuğa davet ediyoruz sizi. Marmaris’teTurunç ve İçmeler arasında bulunan Dereözü Köyü’nün yakınlarında cennetten bir köşede olacağız. Sırtımızda orman, ormanın içinde rüzgarla birlikte dinleyeceğimiz orman senfonisi eşliğinde…

PROGRAM İÇERİĞİ

03 AĞUSTOS 2017 PERŞEMBE akşamı Marmaris merkezde buluşarak otele birlikte gideceğiz. Yoga ve meditasyonla başlayacağımız güne farkındalık çalışmalarıyla devam edeceğiz. Amacımız içsel söyleşinin durdurulmasıyla, sessizliğin gücünü hissedip, KENDİMİZİ KENDİMİZ İLE BULUŞMAK!

Zaman çizgisinde geçmiş ve gelecek zamanlara yolculuk yaparken, duygusal yüklerden özgürleşmek de kazançlarımız arasında…

Serbest zamanlarda farkettiklerimizi özümserken seçenekli masaj terapilerinden aromaterapi, refleksoloji, derin rahatlama masajlarından istediğinizi yaptırabileceksiniz. Hareket yoluyla doğaçlama dans terapisi de beden ve zihni birleştirip, ruhun eğlenmesini sağlayacak.

Tekne turunda yapacağımız farkındalık çalışmalarında duyuların (görsel, işitsel, dokunsal) farkındalığına açılacaksınız! Hedefimiz eril ve dişil enerjilerimizi yeniden dengelenmesi olacak!..

Eğitim Programını linkten bakabilirsiniz / indirebilirsiniz..

EĞİTMENLER:

GÜLER PINARBAŞI İLE ZAMANDA KENDİNE YOLCULUK

Farkındalık Eğitmeni, hipnoz-regresyon ve progresyon terapisti olan Pınarbaşı, bir süre reklam ajansı ve sektörel yayınlarda basın-yayın- halkla ilişkiler sektöründe çalıştıktan sonra 2000 yılında 3.Göz Dergisi’ni yayımlamaya başladı. ‘Farkındalık bilinciyle yaşama sanatı’nı anlatan dergi için beden-zihin-ruh sağlığı ve bütünlüğüne yönelik araştırmalar yaptı. Yayının içeriğini zenginleştiren birçok eğitim ve uygulamalara katıldı. Bunlar; NLP Trainer (Beyin Dili Programında eğitimcinin eğitmeni), Hipnoterapi de NLH Master (Beyin Dili Hipnoterapisi), NeuroFitness ve birçok şifa sanatlarında da uygulayıcı ve eğitmendir.

Halen İstanbul’da yaşamakta olup; öncelikle İstanbul, İzmir ve Ankara genelinde bireysel danışmanlık, kurumsal grup çalışmaları yanı sıra, kendini geliştirmeye yönelik farkındalık çalışmaları yaptırmaktadır. Sunduğu seminerlerden bazıları: 3. Göz’ü Açmak; Bütüncül Yaşamda Farkındalık; Para Sevgidir; Farkındalığın Şifası…

SEMRA KAP İLE YOGA VE HAREKET YOLUYLA BEDEN FARKINDALIĞI

Semra Kap, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Modern Dans Bölümünden 2011 yılında mezun olmuştur. Bu konuda çalışmalarının yanı sıra yoga, pilates eğitmenliği, streç, kondüsyon, doğaçlama dans eğitmenliği yapmaktadır.

Yoganın yanısıra dağaçlaam dans çalışması ile kişinin beden, mekan algısı, ağırlık ve yer çekimi ile olan ilişkisi, nefes, zaman, ritm, koordinasyon kavramları ile farkındalığını geliştirmekteyiz. Doğaçlama, kompozisyon ve çağdaş dans ögeleri ile zenginleştirilmiş, bu anlamda ‘beden farkındalığını geliştiren ve arttıran bir çalışmadır. Bu atölyede katılımcılar kendine özgü ifade ve üretim süreçlerini araştırırken zihinsel, bedensel, hareket farkındalıklarını ve kapasitelerini arttırmaktadır. Doğaçlama dans ile bedenin keşfi ile hareket etmenin özgürlünü ve rahatlığını sunmak hedeflenmektedir.

EBRU MERGEN İLE MERHEM YAPIM ATÖLYESİ

istanbul 1976 doğumlu olan Ebru Mergen, Güzel Sanatlar Resim Bölümü eğitimini tamamlayıp alanında çalışmalar sergilemiştir.kendisi 15 yıldır Marmaris’te Loryma yarımadasında yaşamakta ve bölgenin yaşam tarzına odaklı uygulamalar yapmaktadır. Kendi topladığı bitkilerden merhemler, masaj yağları üretmekte ve keçe deri malzemelerinden şifalı pabuçlar işlemektedir. Masaj ve bedensel terapi çalışmalarını aldığı eğitim sebebi ile sadece dişi forma uygulamaktadır. Program dahilinde kendisine ayrılan zamanda Karabaş merhemi yapılacaktır. Lavanta olarak da bilinen hoş kokulu bitki Karabaş bölgede yetişmekte olan ot türlerinden olup özellikle kalbe faydalıdır. Karabaş otu çok eski çağlardan beri özellikle sinir ve ruh hastalıklarının tedavisinde kullanılmaktadır. Bunun yanında bağ ağrısı ve güneş çarpmalarında da yaygın olarak kullanılmaktadır. İkinci dünya savaşı sırasında askerlerin yaralarının tedavisinde ve yaraların dezenfekte işlemlerinde kullanılmıştır. Bütün bunlara ek A ve C vitamini yanında kalsiyum ve demir içermektedir.Bu özelliğinin yardımıyla bir çok açıdan sağlığa katıda bulunur.

GELİRKEN GETİRİN

Yürüyüş ayakkabısı, küçük bir sırt çantası, yağmurluk, yürüyüşe uygun giysiler, yoga çalışmaları için rahat kıyafet (pamuklu eşofman), kendi yoga matınızı, sıcak tutacak bir mont, mayo, plaj terliği, güneş gözlüğü, plaj havlusu, güneş kremi ve konforunuzu artıracağını düşündüğünüz her şey…

YER VE ÜCRETLENDİRME

Etkinlik mekanı Marmaris’teTurunç ve İçmeler arasında bulunan Dereözü Köyü’nün yakınlarında cennetten bir köşede orman içine konuşlanmış şık butik otelimizdedir. Katılımcı sayımız sınırlıdır.

ÜCRET: 1100 tl + KDV (Marmaris’e kadar ulaşım katılımcıya aittir.)

Ücrete dahil olanlar; merkezde buluşulduktan sonra otele ulaşım. Konaklama, kahvaltı, yemekler, Tüm farkındalık çalışmaları, Turunç’un muhteşem koylarında tekne turu.

Ücrete dahil olmayanlar: Serbest zamanlardaki atölye çalışmları, refleksoloji, masaj ve diğer şeyler…

Kesin kayıt rezervasyonu için 540 tl+kdv ödenir. 25 Temmuz’a kadar ödemenin tamamlanması gerekmektedir. (İptal durumunda kapora iadesi yapılmaz.)

Rezervasyon ve varsa başka sorularınız için lütfen gulerpinarbasi@gmail.com adreslerine email ya da telefonla bilgi alınız. (Mail atmanız tercih edilir.)

Telefon ve Watsapp hattı: 05362140838

Sizin fikriniz nedir?