Yükselen Koçlar

02 Ekim’de dolunay size ilişkiler hattında önemli bir karar aldıracak! Fiziksel sağlığınızla bu dolunay ile beraber bir gündemiz olabilir yada dış görüşünüzde değişiklik yapma ihtiyacı hissedebilirsiniz.

23 Ekime kadar odağınız ve enerjiniz kendinizden çok ikili ilişkinizde olacaktır! Yeni biri varsa onu kovalayacak olabilirsiniz yada var olan ilişkinize veya evliliğinize enerjiniz kayacaktır. 10 Ekim ve 18 ekim arasında ilişkiler hattında dönüşümler ve krizlere işaret ediyor! Diğer bir taraftan bu kadar zorluk arasında sağlığınızı ihmal etmeyin!

Bu dönem kendinizi çok sinirli hissedebilirsiniz. Ekim ayında yanınıza pek yaklaşılmasa daha iyi gibi gözüküyor. Öfkene hakim olmalısınız. Düşmanlıklar ortaya çıkabilir, evlilikleri ile ilgili de sorunlar yaşayabilirsiniz. Kazalara dikkat etmelisiniz! Ay ortası itibariyle finansal kararlar için çok uygun değildir! Geçmişten gelen borç ödeme ansızın ortaya çıkabilir. Korkularınızla ve bir takım takıntılarınızla yüzleşebilirsiniz. Ay boyu Venüs başak burcunda olması kariyer hayatınızda güzel gelişmeler, yeni iş fırsatları karşılaşabilirsiniz yada beklediğiniz bir haber varsa bu dönem de gelebilir. Bu dönem iştahınız açılabilir, dikkat edin kilo alabilirsiniz! 09 Eylül’de başlayan Mars Retro’su bu ay da etkisini sizin ilişkiler hattında etkilemeye devam ederken finansal alanızda sizi etkilemeye devam edecek! Sakin olmaya özen gösterin.

Yükselen Boğalar

02 Ekim’de dolunay bilinçaltınızı ve korkularınızı tetikleyecek! Sağlığınıza özen göstermeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Korktuğunuz her şey ile yüzleşeceğiniz, bilinçaltına attıklarınız ortaya çıkabileceği gizli düşmanlık göreceğiniz yada psikolojik bir rahatsızlığınız var ise ortaya çıkabileceği ve tetiklenebileceği bir sürece işaret ediyor! Sizin için İnziva zamanı. Yeni bir başlangıç için uygun değil.  İş yerinizde ki kişilerle sivri yılan dilleriyle sizi yaralayabilir ya sabır çekeceğiniz bir ay sizi bekliyor. İş ile ilgili odağınız artarken, yeni bir iş için de mücadele edebilirsiniz. 10 Ekim ile 18 Ekim arası kariyer alanınızda yada iş ortamınızda dönüşüm yaşayabilirsiniz. Sağlığınıza bu dönem ekstra dikkat edin! Bu dönem de aileyle ilgili bir problem de gündeminize düşebilir. 23 Ekim sonrası ikili ilişkilerde yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz. Merkür Retro’su ilişkileri anlatan 7. Evinizde gerçekleşeceği için eski sevgili den haber alabilirsiniz yada var olan ilişkinizde problem var ise bu Retro’yla birlikte ilişkinizi bitirme kararı da alabilirsiniz. Venüs’ün ay boyu aşk evinizde olması yaratıcılığınızı arttırırken, çocuk bekleyenler için güzel bir dönem aynı zaman da yeni aşklarda kapınızı çalabilir.

Yükselen İkizler

2 Ekim’de gerçekleşecek dolunayla birlikte kariyerinizin, hayattan beklentileriniz ve sosyal çevrenizle ilgili bazı konulara netleşme getirecek! Yaratıcı yönlerinizin ortaya çıkacağı, hobilerinize zaman ayırmak isteyeceğiniz bir dönemi de getirir. Kariyerinizle ilgili gelişmeler de tüm detaylar istediğiniz gibi olmayabilir. Çevreniz ve sosyal ilişkilerinizle ilgili problem yaşayabilirsiniz, yalnız ikizler için eski aşklar geri gelir ve hesaplaşma süreci yaşayabilirsiniz! 23 Ekim’e kadar eğer ebeveyn iseniz çocuklarınızla ilgili gündeminiz olabilir. Güneşin terazi burcunda yer alması size destek verecek. Yaşam enerjileriniz güçlü olacak. Kendinizi daha çevik hissedeceksiniz.

Merkür Retro’sunu bu ay iş ortamınızda deneyimleyeceksiniz. İş ortamında zorlanmalar olabilir özellikle kendi seviyenizde olan iş arkadaşlarınızla iletişimsel problemlere dikkat edin. Bu Retro’da ertelediğiniz her türlü iş yada sağlık konuları ön plana çıkabilir! Ay boyu güzeller güzeli Venüs aile, ev ve yuva alanınızda olacak. Aileden gelecek haberler ve aktiviteler ön planda olacak. Ev ile ilgili değişiklik yapabilirsiniz. Evlenmek yada sözlenmek isteyen kişiler bu dönem tercih edebilir ancak hem Merkür hem mars Retro’su olması sebebiyle çok uygun bir dönem değildir! Mars 09 Eylül’de başladı ancak  Retro’su ay boyunca devam edecek. Özellikle arkadaşlık ilişkilerinizle ilgili konular sizi zorlayabilir. Aynı zamanda kariyer çevresinde de bunu hissediyor olabilirsiniz. Manipülatif davranışlara maruz kalabilirsiniz. Meditatif kalmaya özen gösterin.

 Yükselen Yengeçler

2 Ekim’de gerçekleşecek dolunayla beraber kariyer ve toplumsal statünüzle ilgili alacağınız kararlar dikkat çekecek! Toplumsal statünüz bu dolunayla birlikte değişebilir. Evlenebilir yada boşanabilirsiniz. Ancak bu dolunayda şiron etkili olduğu için duygusal anlamda yaralanmalara açık olduğunuzu gösteriyor. Hayal kırıklıkları kariyerde, duygusal alanda ve aile de yaşayabilirsiniz. 23 Ekim’e kadar Güneş sizin ev ve aile alanızda olacak. Ancak bir dönem Mars ile karşılık yaşarken, Satürn ve Plüton ile de zorlu bir açı gösterecek. Aileyle ilgili  her türlü ilişkilerde zorluklar ve mücadeleler olabilir. Taşınmak istiyor olabilirsiniz. Maddi konular ve kariyerinizde 10 Ekim ile 18 Ekim arasında biraz sizi yorabilir. 23 Ekim sonrasında odağınız aşk, çocuklarınız, yatırımlarınız ve hobilerinizde olacak! Bu dönem de Merkür Retro’sunun gelmesiyle de eski aşkların tamir edilmesi ve şifalanması söz konusu olabilir. Geçmişteki aşkların tekrar hayatınıza girme ihtimali olabilir. Aşk hayatınızda şifalanma dönemidir. Mesaj atarken hangi sevgilinize mesaj attığınızı dikkat edin! İlişki skandallarına açıksınız! Çocuklarınızla iletişimsel problemler de olabilir! Riskli yatırımlardan uzak durunuz ve dikkat ediniz! Ay boyu güzeller güzeli Venüs sizi destekleyecek! Yakın çevre ve kardeşlerle olan ilişkileriniz ılımlı olacak. Arabanızla ilgili bir değişim yada taşınma olabilir. Yeni imzalar ve sözleşmelerde var ancak Merkür ve mars Retro’su sebebiyle yeni başlangıçlar için çok da uygun değildir. Kısa seyahatler olabilir. Mars Retro’su 09 Eylül’de başladı ancak bu ay kendini daha görünür kılıyor! İşinizle, kariyerinizle sınanabilir! Yeni iş kurmak için iyi bir dönem değildir! Evlilikte gergin bir döneme işaret ediyor!

 Yükselen Aslanlar

Yurtdışı bağlantılar göze çarpacak. Ticari konularla uğraşıyorsanız kendinizi sosyal medyada duyurabilirsiniz. Eğitimle ilgili konular söz konusu olabilir. Bazı kişiler için mahkemelerle ilgili gündem olabilir. Ancak mahkemelerle ilgili istediğiniz sonuçları alamayabilirsiniz. Akademik konularda biraz zorlanabilirsiniz. Eşiniz var ise eşiniz ailesi tarafından gelen konular canınızı sıkabilir. Zihninizin çok aktif olduğu bir ay sizi bekliyor. Kardeşler, yakın çevre ve kuzenlerle çok sık görüşebileceğiniz bir döneme işaret ediyor. Aracınızla ilgili bir konu gündeminize oturabilir. Seyahatlere çıkarken çok dikkatli olun! Eskiye dair bir seçim yapabilirsin. Ancak bedelini ve hediyesini alacaksın! Olumlu hediyelerin kapıda sana göz kırpıyor.

Aileyle ilgili geçmişte konuşulmayan her şeyin ortaya serildiği bir dönem. Aile ile olan ilişkilerinize ekstra özen göstermelisiniz. Yanlış anlaşılmalar olabilir. Ev değişikliği düşünüyorsanız bu dönem pek uygun değildir. Aile de sağlık problemi yaşayan biri olabilir ve ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Ay boyu Venüs başak transiti 2. Evinizde yaşayacaksınız. Üstelik Venüs’e Satürn güzel destek verecek. Para trafiği için güzel bir dönem! Aynı zamanda yeni iş fırsatları da gelebilir. Maddi konularda ve kariyerde sürprizlere hazırlıklı olun! Yıl sonuna kadar Satürn, Jüpiter ve Plüton kavuşumları haritanızın 6. Evinizde etki alacak. Kasım 2019- Mart 2020 tarihleri arasında nasıl bir değişim yaşadınız ? O döneme tekrar bir bakın! Şimdi son kez tekrar kavuşacaklar! Fakat şimdi bu kavuşuma Jüpiter eşlik edecek. Kariyer de önemli dönüşümler yaşayabilirsiniz yada  evliliğinizle ilgili değişim bir yandan sağlık alanınızda da gündeminiz olabilir.

Yükselen Başaklar

2 Ekim’de dolunayla birlikte aya başlıyoruz! Bu dolunayla birlikte finans alanınız netleşecektir. Ortak maddi durumunuz belirgin olacaktır. Bu alanda bir karar alacaksınız! Eğer kredi vs gibi bir durumunuz var ise sonuç gelecektir. Sağlıkla ilgili dikkat etmeniz gerekir ama özellikle psikolojik sağlığınıza özen gösterin lütfen! 23 Ekim’e kadar odağınız ve enerjiniz para konularında olacaktır. 10 Ekim ile 18 Ekim arasında Güneş ve Mars karşıtlığı yaşarken Satürn ve Plüton’da sizi özellikle kariyer ve para alanında zorlanacaksınız, ve bu durum sizin kontrolünüzün dışında gerçekleşecektir. 23 Ekim ile birlikte kardeşleriniz ve yakın çevrenizle ilgili olan iletişimize dikkat edin. Sözlü, yazılı her türlü iletişimsel problemlere çok dikkat edin. Kardeşinizle ilgili bir gündeminiz olabilir. Zihinsel karışıklık yaşayabileceğiniz bir dönemdir. Odaklanma konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz. Merkür Retro’sunda bu alanda olacağı için eğer seyahat planınıza var planlamanızı iyi yapmanız gerekebilir. Aracınızla ilgili bir problemle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Venüs’ün ay boyu başakta olması sizi destekleyecektir. Çok dikkat çekeceğiniz, beğenileri toplayacağınız güzel bir döneme işaret eder. İştahınız çok artabilir, kilo almamaya özen gösterin. İlişkiler açısından destekleneceksiniz. Estetik ve dış görünümüz ile ilgili değişiklik yapmak istiyorsanız aslında Venüs başakta güzeldir ancak Başak’ı yöneten Merkür Retro’da! Bu sebeple dış görünüşünüzle ilgili değişim için uygun değildir!

Yükselen Teraziler

Ekim ayında 2 ekimde ’ki dolunay ile başlıyoruz! Bu dolunay ikili ilişkileri anlatan bir alana giriyor. Her türlü ikili ilişkinizin durumu bu dolunayda netleşecek! Eğer ortağınız var ise ya bitti dersiniz yada tamamıyla devam kararı alabilirsiniz! Şironlu bir dolunay yaşayacağımız için duygusal ilişkilerde biraz zorluk verebilir bize ama yine de netleşmeler kesin olur!

23 Ekime kadar Güneş 1. Evinizde olduğu için tüm spot ışıkları sizin üzerinizde olacak! Dikkat çekeceksiniz! Ön plana çıkıyorsunuz!  Fakat 10 Ekim -18 Ekim arasındaki zorlu bir görünüm var. İlişkiler sizi biraz zorlayacak. Ortaklıklar, evlilik yada aşk ilişkileriniz dikkat çekiyor!

23 Ekim sonrası Merkür Retro’su 2. Evinizde gerçekleşeceği için parayla ilgili konularda dikkat etmeniz gerekiyor. Sürpriz borçlar çıkabilir. Alışverişlerinize dikkat edin. Yada uzun zamandır kaybettiğiniz ve bulamadığınız bir şey varsa bir anda ortaya çıkabilir. Kariyer anlamında daha önceden başvurduğunuz bir işle ilgili dönüş olabilir ama sürecin sonlanması zaman alabilir.

Sağlığınıza, bilinçaltınıza ve sanatsal tarafınıza Venüs güzel enerjisini ve desteğini verecek! ilimlere ve ruhsal konulara ilginiz artabilir. Duygularınızı platonik yaşayabilirsiniz.

Güçlerinizin ve sabrınızın zorlandığı bir ay! Kendinizi ön planda hissedeceksiniz ancak güç savaşları hakim olabilir. Gergin ve sinirli bir ay olacak sizler için , parasal konularda ekim ortasından önce adım atın yada kasım sonrası iyi olabilir.2018 yılından beri haritanın en dip noktasında sıkışmış bir hal yaratan Satürn bir takım sınavlarla sizi sınadı. Şimdi Satürn, Plüton ve Jüpiter 4. Evinizde kavuşacak. Aile hayatınızda önemli bir gündem yer alacaktır. Taşınma yada aşk hayatınızda bir fırsat gelebilir. Parayla ilgili konularınız dikkat çekecektir. Ancak bu ay sizin için en yorucu alan ilişkiler!

 Yükselen Akrepler

 Şironlu bir dolunayla yeni aya giriyoruz. İş temponuzda ve günlük rutinleriniz de değişiklik yapma ve yeni düzen getirmek durumunda kalabilirsiniz. Kariyer ile ilgili bir değişim sizi bekleyebilir.  Sağlıkla ilgili bir gündemiz de olabilir bu sebeple sağlığınıza özen gösterin! Sizler için içe dönme zamanı! Yalnızlık ve izole olmak isteyeceğiniz bir ay olabilir. Ruhsal karantina yaşayacaksınız. İç hesaplaşma zamanı. Gözlemleme ve analiz yapma zamanı! Kontrol dışı gündemler söz konusu olabilir. Kararlar alma arifesi de diyebiliriz.  23 Ekim itibariyle parladığınız ve ne istediğinizi net bir şekilde ortaya koyacağınız bir döneme işaret yapar! Ay ortası itibariyle her türlü iletişimde dikkatli olmanız gereken bir döneme işaret ediyor. Özellikle ikili ilişkilerde ve ortaklarınızla olan ilişkilerinizde sakin olmaya çalışın! 25-27 Ekim arasında Güneş ile Merkür’ün kavuşum aşaması var aslında güzeldir ama Merkür’ün Retro olması sebebiyle yeni her hangi bir şeye başlangıç için çok uygun değildir. Venüs ay boyu başak burcunda 11. Evinizi ziyaret ederken Satürn ve Plüton’dan ve Jüpiter’den destek alacaksınız! Yeni yaşam hedefleriniz için aksiyona geçebilir, aşk fırsatı da gelebilir ve yaşamanıza renklilik ve fırsatlar özellikle kariyer ile ilgili gelebilir.

Yükselen Yaylar

Koç dolunayı sizin için faydalı olacak, bitmesi gereken her ne varsa bu dolunayla birlikte bitecektir! Gizli saklı olayların ortaya çıkabileceği bir süreç var önünüzde! Gözünüzü lütfen 4 açın! Sosyal bir dönemdir. Terazi yeni ayı ile yeni bir aşka yelken açabilirsiniz yada eskiye dair bağınız olan biriyle ilişki de yaşayabilirsiniz. Mücadele ettiğiniz her tür konularda emeklerinizin karşılığını alacaksınız! Kafa karışıklığı ekim ortasında başlayabilir! Paronaya dikkat! Gizli kapaklı sırlar ortaya çıkacaktır.

Yükselen Oğlaklar

02 Ekim’de gerçekleşecek dolunay sizin aile yaşantınızda kendini gösterecek. Aile ilgili alınan bir karar, bir netlik gündeme gelecektir. Evli olan kişiler boşanma kararı  , bekar kişiler için de evlilik gündeme gelebilir. Aile ve ev hayatınızı nasıl yaşamak istediğinize bu dolunayda karar alacaksınızdır. Yalnız bu kararları alırken içinize çok sinmeyen bir şey de olabilir. Hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. 23 Ekim’e kadar iş hayatınızda spot ışıkları sizi gösterecektir. İşle ilgili gündemler güzellikler getirecektir. 10 Ekim ile 18 Ekim arasında ki zorlu bir mücadele kariyer alanında baş gösterecektir. Aynı zamanda bu zaman aralığında finansal durumunuza da dikkat etmelisiniz! İkili ilişkilerde, eşle olan problemler ve krizlere açık bir ay sizi bekliyor! İş hayatıyla ilgili fazla yük gelecektir. Arkadaşlık ilişkilerde yanlış anlaşmalar ve kıskançlıklar çok belirgin olacaktır. Ani karar vermemeye dikkat edin. Çocuklarınızla ilgili bir takım problemler olabilir. Çevrenizdeki insanlara manipülatif davranışlarına inanmayın! Bağışıklığınıza çok dikkat edin.

Yükselen Kovalar

02 Ekim’de gerçekleşecek dolunay sizin yakın çevre ve kardeşlerle ilgili ilişkilerinizde bir takım kararlar ve planlar ön plana çıkıyor. Yada kardeşinizin hayatında önemli bir gelişmede olabilir. Bir sözleşme yada yeni iş teklifi alabilirsiniz. Kısa seyahatlere çıkabilirsiniz.  Taşınma yada ev alma satma kararı da bu dolunay birlikte bu kararı alabilirsiniz. Dolunay şironlu olduğu için belki de içinize sinmeyen bazı problemler olabilir. Aracınızla ilgili de istemediğiniz bir konu gündeminize gelebilir. Eşinizin akrabalarıyla ilgili bazı konularla ilgilenmek zorunda kalabilir aynı zaman da hayata bakış açınızı sorguladığınız bir döneme işaret ediyor. 10 Ekim ile 18 Ekim arası uzak akrabalarla olan ilişkilerde, eğitim konularınızda ve yurt dışı bağlantılı konularda çok zorlanabilirsiniz. Diğer bir yandan 10 Ekim ile 18 Ekim arasında her türlü ikili ilişkiye dikkat etmelisiniz.

Kariyer planlarınızı Merkür Retro sonrasında ertelemenize fayda var. Otorite figürleriyle zorlanmalar olabilir. İş hayatında kendinizi doğru ifade edemeyebilirsiniz. İş işle ilgili her türlü iletişim trafiğine dikkat etmeniz gereken bir dönemdir.

Maddi konularla ilgili olumlu bir ay geçireceksiniz! Uzun dönemde sürüncemede olan bir konu olumlu sonuçlanacak! Geçmişte savaştığınız konularla ilgili hakkını yada haklarını alacaksınız! Size yapılan karmanın çözülmesi! Daha keyifli bir ay aslında diyebiliriz, 13 ekim-25 ekim arasına dikkat edelim.

Yükselen Balıklar

02 Ekim’de gerçekleşecek  olan koç dolunayı sizi maddi alanda etkileyecektir. Finansal alanda bu netliği yaşayacaksınız! Öz değer duygununuzla da yüzleşme yaşayacaksınız. Ancak bu dolunayda şiron etki edeceği için biraz maddi konularda netleşen gündemler sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Büyük bir borca girebilirsiniz, istediğiniz para sizi çok tatmin etmeyebilir. 23 Ekim’e kadar finansal durumunuzda zorlanmalar ve mücadele gözükmektedir. Finansal kriziniz olabilir. Ani hiç hesapta olmayan problemlerle uğraşabilirsiniz. Para kaybı yaşayabilirsiniz. Kasım ortasına kadar büyük finansal girişimler de bulunmayın lütfen. Çalışma arkadaşlarınıza ve sağlığınıza özen gösterin. Üzerini örttüğünüz her konu ortaya çıkabilir. Kendinizi izole edeceksiniz! Bilinçaltı, korkularınızla ilgilenmek ve terapi almak için güzel bir dönemdir.

 

 

 

 

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.