KOÇ BURCU

Eylül ayında 2 Eylül’de gerçekleşecek balık dolunayı ile giriş yapıyoruz. Fiziksel ve psikolojik sağlığınıza dikkat edin. Yaşamınızda kontrol dışı bir gündem olabilir. İş hayatında bazı kişilerin maskeleri düşebilir.22 Eylüle kadar çok çalışacağınız bir döneme işaret etmektedir. İş arıyorsanız eğer güzel bir döneme işaret ediyor. Yoğun ve akıcı bir ay sizi bekliyor. Sağlığınıza odaklanacaksınız! Eğer bir evcil hayvan almak istiyorsanız çok uygun bir zaman dilimi. Kariyerinizi yapılandırmak için güzel bir dönem, otorite figürlerinden destek alabilirsiniz.22 Eylül sonrası her türlü ikili ilişkilere vurgu yapıyor. Aşk hayatınızda bazı gelişmeler gündeme gelebilir. 22-26 Eylül arası biraz riskli zamanlara işaret ediyor. İletişimsel her türlü krize dikkat edin. Depresif düşüncelere kapılabilir negatif bakış açısı geliştirebilirsiniz. Ay boyunca aşk hayatınız ve sosyal çevre ilişkileriniz ön planda olacak. Yeni aşklara çekilebilir ya da mevcut aşk hayatınız varsa nefis bir döneme işaret ediyor. 9 Eylül -15 Kasım arası mars koç burcunda ve sizin 1. Evinizde Retro hareketine başlıyor! Bu Retro’yu ilişkiler hattında yaşayacaksınız! Öfke patlamalarını ilişkinize yansıtabilirsiniz. Enerji düşebilir, sağlık sıkıntıları olabilir. Sakin kalmaya özen gösterin. Marsın Retro döneminde ameliyatlara uygun değildir. Düğün ve nişan tarihi için 15 Kasım sonrasını tercih edin.

BOĞA BURCU

Eylül ayında 2 Eylül’de gerçekleşecek balık dolunayı ile giriş yapıyoruz. Kariyerin getirileriyle ilgili uzun zamandır sürüncemede kalan bir şey varsa netleştirecek. Somut adımlar atabileceksiniz. Dolunayla beraber iyi gitmeyen bir ilişkiniz var ise bitirme kararı alabilirsiniz. Yeteneklerinizle ilgili bir kulübe de üye olabilirsiniz. 22 Eylüle kadar odağınız aşk hayatınızda varsa çocuklarınızda ya da yatırımlarınızda. Yepyeni aşklara çekilebilirsiniz. Ebeveyn iseniz odağınız çocuklarınızda olabilir. Yâda çocuk sahibi olmak istiyorsanız 22 Eylüle kadar güneş size destek verecek. 11 Eylül ile 20 Eylül arası sosyal çevre ilişkilerinizi ve aşk hayatınızı olumlu olarak yapılandıracaktır. Çocuk sahibi olmak için de uygun döneme işaret ediyor.22 Eylül sonrası güneş 6. Evinize geçecek. Odağınız sağlığınız ve iş hayatınızda olacak. Çok çalışacağınız bir dönem başlıyor. İş arayanlar için bu dönemden sonra güzel bir dönemdir. Çalışmasanız da günlük rutinlerinizde çok yoğun olacaksınız. 22-26 Eylül tarihleri arasında iş hayatınızda iletişimsel krizlere dikkat! Ay boyu sizi yöneten Venüs aslan burcunda olacak! Ev, aile, yuva alanında bu etkiyi yaşayacaksınız. Belki evinizin dekorasyonu revize edebilirsiniz. 9 Eylül-15 Kasım tarihleri arasında mars Retro’su sizin 12. Evinizde yani gizli düşmanlıklar evinizde gerçekleşecek. Kolay bir dönem değildir. Fiziksel ve ruhsal sağlık konularında biraz sıkıldığımız bir döneme işaret eder. Takıntılı ve kuruntulu bir döneme işaret ediyor. Bazı dedikodular, gizli düşmanlıklarla karşılaşabilirsiniz. Kontrol dışı ve sürprizli bir dönemdir. Bu retro boyunca kendinizi daha doğru ifade edin ve sakin kalmak için çabada olun.

İKİZLER BURCU

Eylül ayında 2 Eylül’de gerçekleşecek balık dolunayı ile giriş yapıyoruz. Kariyer alanınızda bu dolunayı deneyimleyeceksiniz. Aldığınız yeni kararlar gelecek haberler son derece dikkat çekici olacak. Ne yapmak istediğinizi ve nasıl yol alabileceğinizi belirleyeceksiniz. Taşınma ya da yer değişikliği ya da hayatınızı bundan sonra nasıl devam edeceğinizin haberleri gelecek. 22 Eylüle kadar odağınız ailevi konularda ya da yaşam alanınızda olacak. Aile yaşantınızda bazı konular ön planda olabilir.11-20 Eylül arasında ev kredisi ev değişikliği ya da ailevi konularda gündeminiz olabilir. 22 Eylül itibariyle hem güneş hem de sizi yöneten Merkür 5. Eve geçince odağınız aşk hayatınızda ve çocuklarınızda olacak. Daha sosyal bir döneme giriş yapacaksınız. Eğer ebeveyn iseniz çocuklarla ilgili kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. 22-26 Eylül arası zor bir açımız var. Sizler bu etkiyi aşk alanınızda ilişkinizle ya da çocuklarınızla olan ilişkilerinizde iletişimsel problemler olarak çıkabilir. Ay boyu Venüs aslan burcunda sizin için bu etki yakın çevre ya da kardeşlerinizle olan her türlü ilişkide dikkat çekici olacak. Yeni kararlar alabilirsiniz. Hatta yeni bir eğitim almak isteyebilirsiniz. Güzel haberler alabilir ya da güzel anlaşmalar yapabilirsiniz. Hatta kısa seyahatlerde gündeme gelebilir. Aracınız varsa değişiklik yapabilirsiniz. 9 Eylül-22 Eylül arası mars retrosunu kariyerin getirilerinde ve sosyal çevrede yaşayacaksınız. Yanlış anlaşılmalara sosyal çevrede dikkat edin. Öfke patlamaları ya da geçmiş konularını gündeme getirmemeye çalışın. Kariyer çevreleriyle sıkıntı yaşamamak adına sakin kalmaya özen gösterin. İş görüşmeleri için uygun zaman değildir!

YENGEÇ BURCU

Eylül ayına 2 Eylül’de gerçekleşecek balık dolunayı ile giriş yapıyoruz. Uzak çevrelerle ilgili gündeminiz olabilir. Yeni bir eğitime başlayabilir, uzun zamandır açmak istediğiniz fakat açamadığınız bir davayı açabilirsiniz ya da sürüncemede kalan bir davanız var ise sonuçlanabilir. Hayata bakış açınızı sorgulayabilir ve bu alanda bir değişim hissedebilirsiniz. 22 Eylüle kadar zihniniz hiç durmayacak. Yeni bir araç alma fikriniz varsa bu dönemde alabilirsiniz. Kardeşlerinizin gündemine dâhil olabilir, bazı sözleşmeler yapabilirsiniz.11 Eylül-20 Eylül arası ticari konularda destek aldığınız bir dönemdir. Şanslı imzalar ve güzel bir başlangıç olabilir. 22 Eylül sonrası ailevi gündemler dikkat çekici. Ev alma ya da ev ile ilgili değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. 22-26 Eylül arasında aileyle ilgili bazı sıkıntılar olabilir. Ay boyu Venüs aslan transiti para evinizde olacağı için alacaklarınız ve maddi konular için güzel bir dönemdir. Ayrıca iş fırsatı da getirebilir. 9 Eylül ve 15 kasım tarihleri arasında  Mars koç Retro’su sizi kariyer evinizde ve aynı zamanda toplumdaki statünüz alanınızda etki altına alacak. Bu anlamda zor bir döneme işaret ediyor. İşinizle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. İşle ilgili yeni bir girişim için uygun değildir. Evliliğiniz dede birbirinize batabilirsiniz. Sakin olmaya özen gösterin. Aynı zamanda 10. Ev anneyi de temsil ettiği için anneyle olan ilişkinize de dikkat edin.

ASLAN BURCU

Eylül ayına 2 Eylül’de gerçekleşecek balık dolunayı ile giriş yapıyoruz. Dolunayın ışığı 8. Evinize vuracak. Maddi gündemleriniz netleştiği bir döneme işaret ediyor! Mirasla ilgili ya da kredilerle ilgili bir konunuz varsa net tabloyu göreceksiniz. Maddi konular için çözümde gelecek. 8. Ev aynı zamanda sağlığı da gösterir. 22 Eylüle kadar odağınız para durumunuzda olacak. Hesap kitap halindesiniz. Beklediğiniz bir para var ise bu dolunayda gelebilir. 11 Eylül-20 Eylül tarihleri arasında kariyerinizle ilgili kararlara vurgu yapıyor. 22 Eylül itibariyle odağınız zihniniz çok yoğun olacak. Kardeşlerinizin gündemleri, eğitim konuları yada güzel bir iş anlaşması sizi bekliyor olabilir.  Ay boyu yükseleninizde Venüs aslanda! Çok dikkat çekeceğiniz bir dönem. Dış görünüşünüzde değişiklik yapabilirsiniz. Ancak 9 Eylül itibariyle mars Retro’su başlayacak bu sebeple bu tarihe kadar estetik yaptırabilirsiniz. 9 Eylül-15 Kasım arasında mars Retro’su başlayacak. Seyahatlerde ekstra dikkat edin. Geçmişten dava bir anda ortaya çıkabilir. Uzakta yaşayan tanıdıklarınızla bazı sıkıntılar olabilir. Eşinizin akrabalarıyla bazı problemler yaşayabilirsiniz. Eğer akademik kariyeriniz var ise bazı aksaklık yaşayabilirsiniz. Hayata bakış açınızda karışıklıklar hissedebilirsiniz.

BAŞAK BURCU

Eylül ayına 2 Eylül’de gerçekleşecek balık dolunayı ile giriş yapıyoruz. Dolunay sizi ilişkiler alanında etkileyecek. Her türlü ikili ilişkileriniz netleşmeler yaşayacaksınız. Ya devam edeceksiniz yada bitireceksiniz! Eşinizin hayatında önemli gelişmeler olabileceği gibi aynı zamanda hayatınızda var olan ilişkinizdeki kişinin gerçek yüzünü de görebilirsiniz. 22 Eylüle kadar her türlü fikirlerinizle ve dış görünüşünüzle parladığınız ve dikkat çektiğiniz bir dönemi işaret ediyor. Ne istediğinizi bildiğiniz ve bunları da duyurmak istediğiniz bir dönem! 11 Eylül ile 20 Eylül arasında ilişkilerinizi, kararlarınızı ve özellikle kariyerinizi yapılandıracaktır. Sağlık sorununuz var ise onu da yapılandıracaktır. 22 Eylül ile 26 Eylül arası odağınız maddi konularda çözüm aramak olacak. Yatırım mı yapsam diye düşünebilirsiniz. İş konuları ön planda ancak bu tarihlerde zorlanma olabilir. Bu dönemde olayları biraz daha karamsar bakabilirsiniz. Ay boyu Venüs aslanda ziyaret ederken sizin 12. Evinize düşecek. Kontrol dışı bir evde gerçekleşecek olan bu ziyaret sizi ruhsal olarak iyileştirecektir. Sanatsal anlamda ilginiz varsa dolup taşacaksınız. Gizli düşmanlık alanı da olduğu için o kişilerle uzlaşmaya bile gidebilirsiniz. Okült ilmede merak duymaya başlayabilirsiniz. Venüs aynı zamanda aşk demekte olduğu için platonik takılmanıza sebep olabilir. Mars Retro’su ise sizi 9 Eylül-15 Kasım tarihleri arasında sağlık alanında sizi evhamlı yapabilir. Ameliyatlar için asla uygun değildir. Takıntılarınız artabilir. Bu dönemde size en iyi gelecek şey terapi diyebilirim. Cinsel performansınızda düşüş yaşayabilirsiniz. Geçmişte yaşadığınız kısa dönemli ilişkileriniz de dönüş olabilir. Maddi gelirler de düşüş olabilir. Kredi onayı için zor bir dönemdir.

TERAZİ BURCU

Eylül ayına 2 Eylül’de gerçekleşecek balık dolunayı ile giriş yapıyoruz. Bu dolunayla birlikte iş temponuz artabilir. Eğer çalışmıyorsanız günlük rutinlerinizde bazı değişiklikler olabilir. İş yapma şeklinizde ya da çalışma ortamınızda sürpriz gelişmeler ve dönüşümleri de getirebilir. Sağlığınızla ilgili bir durumda ay başı gibi odak noktanız hale gelebilir. 22 Eylüle kadar karakteriniz, kimliğiniz, sağlığınız kontrol dışı evde olduğu için enerjiniz düşük olabilir. İç dünyanızı gözlemlediğiniz bir dönem. Sağlık konusunda takıntılı bir ruh hali verebilir. Ön planda olmak istemiyorsunuz. Dedikodular ve gizli düşmanlıklarla karşılaşabilirsiniz. Mevcut durumunuzu gizli yürüttüğünüz bir döneme vurgu yapıyor.11 Eylül- 20 Eylül arası bilinçaltınızı, korkularınızı yapılandıracağınız bir döneme işaret ediyor. Artık duygu durumunu yönetebilir hale geleceksiniz! 22 Eylül itibariyle inzivadan tamamıyla çıkıyorsunuz! Dikkat çekeceğiniz bir döneme giriş yapıyorsunuz. Aşk için güzel bir dönem ne kadar mars Retro’su 9 Eylül itibariyle başlasa da duruşunuzu ortaya koyabileceksiniz. Ay boyu yönetici gezegeniz aslan burcunda olacak ve size destek verecek! Hayatınızda değişiklerle yola koyarken fırsatlarla karşılaşacak ve bazı girişimlerde bulunacaksınız. 9 Eylül-15 Kasım tarihleri arasında mars Retro’da ilişkiler evinizde gerçekleşecek. Karşınızda mars var ise her türlü ilişkide anlaşmazlık ve gerginlik var. Herkes üstüne geliyor diye hissedeceksiniz ve eleştirilere dayanamayacaksınız. Her türlü ikili ilişkide zorlanmanın olduğu bir dönem.

AKREP BURCU

Eylül ayına 2 Eylül’de gerçekleşecek balık dolunayı ile giriş yapıyoruz. Dolunay sizin aşk evinizde gerçekleşecek. Aşk hayatınızda bu dolunayla ilgili bir netleşme yaşayacaksınız. Hayatınızın aşkıyla karşılaşabilir, var olan aşkınızı bir üst basamağa geçirebilirsiniz yâda eğer aşk hayatınız kötü gidiyorsa ilişkiniz bitirebilirsiniz de. Çocuk sahibi olmak isteyen kişiler için mutlu haber bu dolunayla birlikte gelebilir. Taşınma ya da aileyle ilgili bir gündem de olabilir. 22 Eylüle kadar kariyerinize dair yeni hedef ve beklentileriniz var. Yaşamınız için yeni planlar ortaya koyabilirsiniz. İş arıyorsanız bu dönem istediğiniz işi size getirebilir. Aynı zamanda sosyal bir dönem sizler için. 11 Eylül-20 Eylül arasında kariyer çevresinde dikkat çekmenizi sağlayacak! Sosyal çevre ilişkilerinizi de yapılandıracak. 22 Eylül itibariyle inziva dönemi başlayacak. Ruh sağlığınıza ve takıntılı hallerinize dikkat edin. Duygusal, içe dönük bir döneme işaret ediyor. Kontrol dışı gelişmeler ve bazı kararlar alma evresinde olacağınızı gösteriyor. Ay boyu Venüs aslan burcunda sizin kariyer evinizde olacak. Kariyer de parlıyorsunuz. Ve yine ay boyunca yönetici gezegeniniz mars Retro’da olacak. 9 Eylül-15 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek olan mars retrosu geçmiş sağlık problemlerini tekrar nüksettirebilir. Çok dikkat edin. İş ortamını ve kariyerinizi zorlayacak bir dönem olabilir. Eski konular açılabilir. Ekip çalışmalarından uzak durun. Günlük rutinlerinizde disiplini sağlayamayabilirsiniz.

YAY BURCU

Eylül ayına 2 Eylül’de gerçekleşecek balık dolunayı ile giriş yapıyoruz. Bu dolunay sizin ev, aile yuva alanınızda gerçekleşiyor olacak.  Ailevi her türlü konu ya da yaşam alanınızdaki her türlü konuda netlik var. Taşınmak, yer değiştirmek ya da ev alımı satımı gündemde olabilir. 22 Eylüle kadar enerjinizi kariyer alanınıza yönlendireceksiniz. Kariyer hayatında parlama ve göz önünde olmayı veriyor. Aynı zamanda kariyerde yapılanma ve ön plana çıkmayı deneyimleyebilirsiniz. 22 Eylül sonrası sosyal çevreyle olan güzel bir ilişki dönemi başlayacaktır. Ay boyu Venüs aslan burcundaki ziyareti hayata bakış açınızı daha güzel hale getirebilir. Yeni bir eğitime başlayabilir ya da uzak seyahatlere çıkabilirsiniz. İşinize yurt dışı bağlantısı eklemek istiyorsunuz. İşinizi duyurmak için fırsatlar gelebilir. 9 Eylül-15 Kasım tarihleri arasında mars koç burcunda Retro’da olacak. Sizin aşk evinizde gerçekleşecek. Libidonuz düşebilir, öfkelenmelere açık olabilirsiniz. Hiçbir şeyden keyif almadığınız bir dönem olabilir. Aşk hayatınızda gerilimler olabilir. Ayrılık verebilir. Eski konular açılabilir. Aldatmaya ve aldatılmaya müsait olabilirsiniz.

OĞLAK BURCU

Eylül ayına 2 Eylül’de gerçekleşecek balık dolunayı ile giriş yapıyoruz. Bu dolunayla birlikte yakın çevre ve kardeşlerinizle ilgili gündemler ortaya çıkabilir. Alacağınız bazı kararlar var. Bu kararlarla ilgili destek göreceksiniz. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Kısa seyahatler olabilir. Yeni sözleşmelere dikkat çekiyor. Aracınız var ise gündeminizde almak satmak gibi olabilir. Ailevi konularda da önemli bir dönüşüm yaşayabilirsiniz. 22 Eylüle kadar hayata bakış açınızda yenilikler olabilir. Eğer davanız var ise sonuçlanabilir. Eşinizin akrabalarıyla ilgili de gündemler dikkat çekebilir. Hayat felsefenizi besleyebileceğiniz bir akış yaşayacaksınız. Yeni iş bağlantıları olabilir. İşinizin pazarlamasını yapmak istiyorsanız eğer haber alabilirsiniz. 22 Eylül sonrası iş hayatınızda dikkat çekeceğinizi gösteriyor. Yeni girişimler ön planda. Aileyle ilgilide konular ön plana çıkabilir. Ay boyu Venüs aslanda para alanınızda olacak. Her türlü maddi durumunuzda iyileşmeler olabilir. 9 Eylül-15 Kasım tarihleri arasında mars koç burcunda Retro’da olacak. Ev, aile yuva alanında bu Retro’yu deneyimleyeceksiniz. Ailevi ilişkilere dikkat edin.

KOVA BURCU

Eylül ayına 2 Eylül’de gerçekleşecek balık dolunayı ile giriş yapıyoruz. Bu dolunayla birlikte maddi konularda netleşme yaşayacaksınız. Uzun zamandır beklediğiniz para varsa bu dönemde gelebilir. Aynı zamanda kariyerle ilgilide bir gündeminiz olabilir. 22 Eylüle kadar odağınız ortak harcamalar ve finansal durumunuzda olacak. Sağlıkla ilgili bir takım gündemler olabilir. Bu ay terapi size çok iyi gelecektir. Yada meditasyon gibi enerji çalışmaları da yapabilir ruh sağlığınıza şifa olabilir. 22 Eylül sonrası hayata bakış açınız, inançlarınız değişmeye başlayabilir. Uzun zamandır almak istediğiniz bir eğitim var ise güzel bir zaman. Ay boyu Venüs aslan sizin ilişkiler evinizde kendini gösterecek. İlişkiler için çok güzel bir dönem! 9 Eylül-15 Kasım tarihleri arasında mars koç burcunda Retro’da olacak. Yeni iş sözleşmeleri için uygun bir dönem değildir. Kardeşler ve yakın çevre ilişkilerine dikkat edin. Agresyon ve öfke patlamaları olabilir. Zihninizi susturamayabilirsiniz. Kendi aldığınız kararlara bile sinirlenebilirsiniz.

BALIK BURCU

Eylül ayına 2 Eylül’de gerçekleşecek balık dolunayı ile giriş yapıyoruz. Yükselen burcunuzda dolunay gerçekleşiyor. Bir karar alıyorsunuz ve bunu duyurmak isteyeceksiniz. Bu karar ilişkilerle ilgili olabilir. Ya evlenirsin, ya boşanırsın ya da bir ortakla iş girişimi yapıyorum da diyebilirsiniz. Bedensel sağlık konusunda netleşme var ya da dış görünüşünüzde değişiklik ihtiyacı hissedebilirsiniz. 22 Eylüle kadar her türlü ikili ilişkide odağınız evliliğinizde, aşk hayatınızda ya da iş ortağınızda olabilir. Mevcut ilişkinizde bir yapılanmada olabilir. Mars Retro’su 9 Eylül itibariyle başlayacağı için eğer evlenecekseniz bu tarihten önce imzayı atmanız gerekir. 11 Eylül ile 20 Eylül arasında ilişkiler konusunda destek alacağınız bir dönemdir. Kötü giden bir ilişki varsa iyileşmesi için adımlar atılabilir. 22 Eylül sonrasında odağınız eşinizle ya da aileyle olan ortak paraları olabilir. Finans durumunuzla ilgileneceksiniz. Kredi çekmek isteyebilirsiniz. Terapiler için güzel bir dönemdir. Ay boyunca venüs aslan burcunda sizin iş alanında kendini gösterecek. İşinizle ilgili güzel akışlar olacaktır. Yeni iş arıyorsanız istediğiniz işle kavuşabilirsiniz. Sağlık durumunuzda iyileşmeler olabilir. İştahınız artar ve kilo artışı verebilir. 9 Eylül-15 Kasım tarihleri arasında mars koç burcunda Retro’da olacak. Bu Retro sizin para evinizde olacak. Maddi konularda zorlanacağınıza işaret ediyor. Finansal konularda tedbir almanız gerekebilir. Kendinizi değersiz hissedebileceğiniz bir döneme de vurgu yapıyor.

ASTROLOG: YAPRAK ORKİDE CANCAN (Klinik psikolog, Yaşam Koçu ve Yoga Eğitmeni)

Kendi yolumda önce kendime sonra sana ilham olsun niyetiyle gezegenler ve yıldızlarla her an temasta ve keşifteyim. Bu yoldaki en büyük rolüm öğrenmek ve öğrendiklerimle de senin hayatında alanlar ve anlamlar açabilmek!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.