Birçok kişinin hayatında farkında olsalar da olmasalar da gökyüzü hareketlerinin etkisine inananlardanız biz. Bu bilgiyi farkedip de dikkatimizi yaşantımızdaki değişikliklere verdiğimizde inanılmaz değişim- dönüşüm hareketlerini anlamlandırabildik. Önceden istediklerimiz olmadığında ya da istemediklerimiz olduğunda üzülürken, gökyüzünü okumaya başladığımızda üzüntüye mahal vermediğimizi farkettik.

ister inanın ister inanmayın ama bir okuyun deriz….  Çünkü her son bir başlangıçtır. Sonun bitişi, yeninin başlangıcı!

13 Temmuz’da  04:48’de başlayacak Güneş tutulması; 06:01’de gerçekleşecek ve 07:13’de bitecek! Ve tutulmayla birlikte Yeniay da gerçekleşecek! 

Duygu karmaşanız mı var? Tutulma etkisindesiniz!

İyi haberlerde tepkisiz, kötü haberlerde sevgisiz misiniz? Tutulma etkisindesiniz!

Sürekli uyuşukluk, kırıklık, ayağa kalkamamak mı yaşadığınız? Tutulma etkisindesiniz!

Korkularla yüzleşme zamanını fırsata çevirebilirsiniz!

Geçmişin küllerinden geleceği yaratabilirsiniz!  

Güneş tutulması geçmişin izlerini silip geleceğe bakma vaktinin geldiğini hatırlatacak bizlere.

O kadar güçlüyüz ki, her engel bizi bir ileri basamağa taşımak için olduğunu anlayacağız!

Koç burçları ailevi konulardan kaçışınız yok!. Ya çözeceksiniz, ya ev alacaksınız, ya ev kuracaksınız. Bu demektir ki bekarsanız evleneceksiniz. Düğüne bizi de çağırın lütfen. Evliyseniz aileniz büyüyebilir. Haberimiz olsun yine! Haydi üzerinize çöken ataleti bir atın.  Biraz meditasyon iyi gelir. Sadece kendinize ayıradığınız biraz zaman.

Boğa burçları değişime hazır mıyız? Mesela her şeyi değiştirsem diye düşünürken o cesaret hala içinizde mi? İş, özel hayat, şehir, ülke, çevre… Bastırdığınız yeteneklerinizi, duygularınızı ifade zamanınız geldi Haydi yeni fırsatları algılamaya açın duyargalarınızı. Sakince düşünün ve hakkınızda hayırlısını bulun!

İkizler bir süredir kendinizle kavganız var biliyoruz ama bitme zamanı geldi. Kaygılarınıza ışık tuttuğunuzda göreceksiniz ki boşunaymış. Maddi ve manevi değişim sizi bekliyor. Attığınız tohumlar yıl sonuna filizleniyor. Haydi çok tohum atın… Sabır sizin mantranız. Işık elinizdeyken korkulara da bir tutu

Yengeç burçları bu tutulma sizin evde gerçekleştiğinden etkisi daha uzun olacak. Değişim sürecinde olduğunuzun farkında mısınız? Ne yaptığınızı bilin, özgüveninizi diri tutun. Günlük çöplerinizi dökün lütfen, yeniye yer açılsın. O beklediğiniz cesaret var ya, içinizde… projektörleri yakarsanız geleceği öngörebilirsiniz!

Aslan burçları bir silkelenin ve uzun zamandır olan belirsizlik ve bilinmezlik durumundan çıkın. Biliyoruz korkulara her zaman dimdik ve güçlü durmak yorucu. Güneş tutulması ve akabinde gerçekleşecek olan Yeniay size güçlü bir zaman girme desteğini veriyor. Sezgilerinizden ve güçlü karakterlerinizden alacağınız destek sizi güzel bir döneme taşıyor.

Başak burçları sizin için keyif alacağınız bir dönem başlıyor. Ailelerinizi genişletmek isteyebilir, başkalarına yardımcı olacak konulara imza atmak isteyecekler. Bu yolda sizi aileleriniz ve dostlarınız destekleyecek merak etmeyin. Tek istediğimiz olaylara aşırı endişeyle yaklaşmayın, tedbiri elden bırakmayın!

Terazi burçları yepyeni bir iş ve çevre sizi bekliyor. Yeni bir iş arayan Terazi iseniz bir dıştan kendinize bakın. Birkaç değişiklik gerekebilir. Yaşanacak gelişmeler hem ailevi konularda hem de iş hayatlarında dengeleri bozup, yeniden kuracak. Lütfen paranızın kıymetini bilin, geleceğe dönük yatırımlara daha çok önem verin.

Akrep burçlarına diyebiliriz ki, Yeniay ve tutulmanın bu birlikteliği ilişkilerinizi gelişime yönelik etkileyecek. İsterseniz yeni arkadaşlar görünüyor ufukta. Yepyeni bir hayata ve çevreye hazır mısınız? Uluslararası projelerde yer almanız da mümkün. Ama her fırsata atlamayın lütfen. Bir ölçüp biçmek, iyi değerlendirmek, geleceği öngörmeye çalışmak iyi olabilir.

Yay burçlarını önümüzdeki bir yıla yayılan önemli gelişmeleri müjdelemek isteriz. Finans, aile ve ilişkiler konusunda olacak bu gelişmeler hayatınızı tamamıyla değişime sokacak. Tutulma sizin için güçlü bir ilişki ve/veya ortaklığın habercisi olacak. Eski borçlardan kurtulun artık. Çünkü kazancınız artacak. Gidenleri düşünmeyin, gelenler tam da istedikleriniz olacak!

Oğlak burçları eğer bekarsanız faydasız ilişkileriniz bitecek, mutlu sonlu ilişkiler başlayacak. Güneş tutulması her anlamda değişimin ve dönüşüm habercisi olduğundan hiçbir şey için üzülmeyin. Bu dönemde gelişmelere açık olun lütfen. Önümüzdeki yıllarınızı güzel etkileyecek görünüyor. Değişime açık olun.

Kova burçları size Güneş tutulması ve Yeniay birer hatırlatma yapacak. Sağlıklı yaşam ve sağlıklı ilişki gündemlerinde olacak. Onları yoran, üzen, güven vermeyen ne varsa uzaklaşacaklar. Kendilerini ifade edebildikleri ve keyif aldıkları ortamların değerini bilmeli, bunun onları mutlu ettiğinin farkına varmalılar. İlişkiler ve ailevi konularda ise gerçekçi olmaları gerekecek.

Balık burçları detaylı temizlik zamanı. Gereksiz her şeyi atın lütfen, buna faydasız ilişkiler de dahil! Aşkı anlamlı kılacak gelişmeler yaşayacağınızı ve geleceğinizi garanti altına alacak fırsatlara adım atacağınızı görüyoruz. Tek yapmanız gereken yeteneklerinize ve tecrübelerinize ve gönlünüze uygun işlere yönelmek! Hem de vakit kaybetmeden…

 

 

 

 

 

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.