13. sayımızın dosya konusu olan “Benlik” hepimiz için çok önemli bir kavram. Kim ve ne olduğumuz hakkındaki inançlarımızı, kabullerimizi zorlayacak, hatta belki yaşamlarımızı bile gözden geçirmemize neden olabilecek yazılarımız, çok değerli yazarlarca kaleme alındılar.

Roller ve Arketipler, Enneagram, Kimlik duygusu, Maskeler, Benlik, Farkındalık, Özgürlük temalı yazılarımıza; Tangonun Sihri, Heykeldeki Ruh ve Kutsal Davul ropörtajları ve Arketipleri konu alan bir kişilik testimiz eşlik etmekte. Bütüncül sağlığı konu alan yazılarımız ise, 3.GÖZ’ümüz olarak da bilinen “6. Çakra” ve görmeyi doğal yöntemlerle iyileştirmeyi anlatan “Görmeyi Öğrenmek” yazılarımız.

3. GÖZ Dergisi bütüncül yaklaşımlar hakkında güvenilir bilgilerin yayılmasını hedefleyen bir yayındır. İki ayda bir yayımlanan dergimiz her sayısında sezgilerinizi, duygularınızı ve düşüncelerinizi bir adım daha ileri götürmeyi hedefliyor. Önce kendinize sonra dünyaya bakışınızı değiştirecek ve her yayınında olmuş, olmakta ve olacak olan hakkında bilgi vererek sizidüşündürecek.

3.GÖZ Dergisi Varoluş yolcuğunuzda yanınıza çok yakışacak?

Sayı: 13 Benlik
Dergiye linkten ulaşabilirsiniz…

Arzu Özev, Aykut Yıldırım, Berna Yılmaz, Dilek Yücedağ, Ebru Öztürk, Ersal Işık, Gülay Ertekin, Gülçin Kaya, Haluk Berkmen, Leyla Doğan, Mahasti Kia, Meral Bakır , Müge Çevik, Nehir Ötgür, Ufuk Önen, Sergen Kabasakal, Süleyman Erdem, Yüksek Şuur, Bilimleri Derneği’nden; Cemal Gürsoy, Cüneyt Gültakın, Merve Ay, Onur Sevinç’e katkıda bulundukları için teşekkürler.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.