Her insan ölümlü bir varlık olsa da haberini ilk defa duyduğumda hep aklıma bu soru gelir.  Zincirlikuyu Mezarlığı girişindeki “Her canlı ölümü tadacaktır” yazısı da bunu önünden geçen, aklından geçiren her kişiye hatırlatsa da, aklıma hep bu soru gelir. Çünkü bazı insanlar vardır ki benim için, ölemez. Çünkü onlar yaşarken ölümü araştırmıştır. Ve onlar sadece yeni bir yolculuğa çıkarlar. Araştırdığı bilgilerin kaynağının keşfine doğru. Bu yüzden bu insanlar bende hiç ölmez.
1949 da dünyaya gelen ve bugün gittiğinin haberini aldığımız Ata Nirun’da bu kişilerden olacaktır.
Dünyayı doğudan batıya dolaşarak, mistisizmi öğrenip ülkede bilinmeyenlerle ilgilenenlerin bilgisine sunan Nirun’a bu konuya dikkat çektiği için müteşekkir kalacağız.
1980 senesinden bugüne arkeolojik, fotografik ve mitolojik araştırmalar yapan Ata Nirun bugüne kadar Almanak, Mars Gezegeni, Geçmişten Geleceğe Nostradamus, Nuhun Seyir Defteri, Kıyamet Almanağı, Jesus’s Life in Russian Art, Panaya Kapulu, Türkiyede Ruhçuluk, Kozmik Şakacı, Yaşlanmadan Açacağınız 78 Kapı ve 7 Mühür Anadolu’nun gizemli kapıları kitaplarını yazarak ardındaki ilgilenen arayıcılara bırakan Nirun’u şimdi okuma zamanı.
Tabii bilinmeyenlerle bilinenden daha çok  ilgilenenlerin zamanı.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.