Gamze Pat bilinmezlerle dolu bir dünyanın kapılarını meraklı üç gençle aralıyor. Soluk kesen heyecanlara ve sımsıkı dostluklara hazır mısınız?

Yeni taşındıkları evdeki esrarengiz kapının ardından gelen seslerin hiçbir açıklaması yoktur. Üstelik bu kapının ardındaki sırrı öğrendiğinde hiç kimseyle paylaşmaması gerektiğini de anlayacaktır. Ama bu iş en yakın arkadaşı Gizem’in şüphe dolu bakışları altındayken ve yeni tanıştığı Timur’dan çaktırmadan bilgi almaya çalışırken hiç de kolay olmayacaktır.

Sayfa Sayısı: 144 / Fiyatı: 16.00 TL/  Tür: Çocuk – Roman (+10 Yaş)

YAZAR HAKKINDA

28 Mayıs 1987 yılında Bursa’da doğan yazar, liseyi Kütahya Anadolu Öğretmen Lisesinde okudu. Lisans eğitimi için İzmir’e giderek, Ege Üniversitesinde Tekstil Mühendisliği eğitimi aldı. Dil eğitimi için bir süre Almanya ve Amerika’da bulundu. 2010 yılından itibaren İstanbul’da yaşamaya başlayan yazar, hâlen tekstil sektöründe çalışmaktadır. Küçük yaşlarda şiir, kompozisyon ve kısa hikâyeler yazmaya başlamış, bu türlerde katıldığı yarışmalarda il ve Türkiye çapında dereceler almıştır. Dedemin Ayçiçeği Tarlası’yla 2016 Gülten Dayıoğlu Vakfı İlk Gençlik Romanı edebiyat yarışmasında birinci olmuştur. Yazar, bir toplumun sahip olduğu değerleri ileriye taşımak için sevgiyi, arkadaşlığı, hoşgörüyü ve yaşama sevincini öncelikle gençlere aşılamak gerektiğine inanarak bu serüvene başlamıştır.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.