NATUREL Festivali 18inci Yılında

NATUREL Beden, Zihin ve Ruh Sağlığı Festivali’ni 18inci yılında İstanbul’da 9-12 Kasım 2017 tarihlerinde, Askeri Müze Harbiye Kültür Sitesi’nde düzenliyoruz. 2012’den beri festivalin radyo sponsorluğunu yapan Radyo Voyage, festival boyunca dünyanın müziklerinden seçtiği özel parçaları katılımcı ve ziyaretçilerle paylaşıyor.  

FESTİVA A.Ş. tarafından 2000 yılından beri düzenlenen NATUREL Festivali, 21inci yüzyılın hızla yükselen değeri olan “doğal ve sağlıklı yaşam bilinci”nin toplumumuz tarafından anlaşılmasında ve uygulanmasında öncülük eden ilk geniş kapsamlı etkinliktir.

Dört gün süren festival bünyesinde, ellinin üzerinde katılımcı kuruluş ile seminer-workshop programında doğal sağlık, ekolojik yaşam bilinci, insan potansiyeli ve kişisel gelişim konularında yerli ve yabancı uzman, doktor, akademisyen, yazar ve araştırmacılar yer almaktadır. Ayrıca festival boyunca müzik, dans, fiziksel disiplinler, sanat sergileri, yarışmalar gibi çeşitli etkinlikler gerçekleştirilmektedir. Festival, İstanbul, Ankara, Bursa ve İzmir’de bugüne kadar 135,000’i aşkın ziyaretçi tarafından izlenmiştir.

Otuzsekizinci kez gerçekleştireceğimiz NATUREL Beden, Zihin ve Ruh Sağlığı Festivali’nde sizi de aramızda görmeyi arzu eder, yararlı, verimli ve keyifli bir festivalde birarada olmayı dileriz.

Sizin fikriniz nedir?